Quantcast
THE STREAM

Μετά τις ελλείψεις νερού η Θεσσαλονίκη επιταχύνει τη δημιουργία αποτεφρωτηρίου

Με επιχειρήματα όπως «Πάλι δήμαρχος θα είμαι, να ξέρετε» έκαψε τους αντιπάλους του στο δημοτικό συμβούλιο


THE NEWSROOM · 17 Απριλίου 2018

Εμπρηστικές θα χαρακτηρίζαμε τις δηλώσεις του δημάρχου της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, σε σχέση με τη δημιουργία αποτεφρωτηρίου στη Θεσσαλονική μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως δήλωσε ο ίδιος πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο, το έργο θα είναι έτοιμο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019, στην περιοχή του Κοιμητηρίου Ανάστασεως του Κυρίου, ζητώντας παράλληλα από την κυβέρνηση να σπρώξει λιγάκι τη φάση για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

Ο Γιάννης Μπουτάρης έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στο δημοτικό συμβούλιο όταν στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τη δημιουργία του πρώτου αποτεφρωτηρίου στην πόλη απάντησε κάπως έτσι «’Ετσι κι αλλιώς το αποτεφρωτήριο θα γίνει. Εάν όχι το 2019, το 2020 ή το 2021», ενώ τους διαβεβαίωσε ότι θα φάνε τη σκόνη του στις επόμενες εκλογές με την ατάκα «Πάλι δήμαρχος θα είμαι, να ξέρετε».

Ειδικά το τελευταίο επιχείρημα πρέπει να αποστόμωσε τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, τα οποία τελικά ψήφισαν ομόφωνα την πρόταση για προώθηση της υλοποίησης του έργου στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Best of internet