Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ ο Τραμπ ξεκινά 3ο Παγκόσμιο στο Twitter, το ξανασκέφτεται μετά από λίγο

Όλοι έχουμε τουητάρει πράγματα που τα έχουμε μετανιώσει


THE NEWSROOM · 11 Απριλίου 2018

Λογικά υπάρχουν ήδη δεκάδες προφητείες του γέροντα Παΐσιου προς επίρρωσιν της όψιμης πραγματικότητας που ξεδιπλώνεται μπροστά μας, αλλά πέραν του τι ήταν γραφτό να γίνει, φαίνεται ότι ο πλανητάρχης βάζει το χεράκι του, ώστε ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος να έρθει ένα τσακ γρηγορότερα, μάλλον για να φεύγει και αυτή η υποχρέωση από τη μέση.

Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσα από το αγαπημένο του twitter, το οποίο πιθανώς το χρησιμοποιεί για να σκέφτεται δυνατά ξεχνώντας ότι τον διαβάζουν εκατοντάδες εκατομμύρια κόσμου, φαίνεται ότι σήμερα σε πρώτη φάση σκέφτηκε να κηρύξει πυρηνικό πόλεμο, λέγοντας «Ετοιμάσου Ρωσία, γιατί οι πύραυλοι έρχονται και θα είναι ωραίοι και καινούριοι και «έξυπνοι»:

«Η Ρωσία δεσμεύεται να καταρρίψει όλους τους πυραύλους που θα έχουν στόχο τη Συρία. Ετοιμάσου, Ρωσία, γιατί θα έρθουν, ωραίοι και καινούριοι και “έξυπνοι!” Δεν πρέπει να είστε συνεργάτες με ένα κτήνος που σκοτώνει με αέρια, που σκοτώνει τον λαό του και το απολαμβάνει!»

Μόλις ο Τραμπ αποδελτίωση τη σκέψη του σε αυτό το tweet, οι χρηματιστηριακές αγορές άρχισαν να πέφτουν, το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας απάντησε ότι «οι έξυπνοι πύραυλοι πρέπει να πλήττουν τρομοκράτες, όχι τη νόμιμη κυβέρνηση που πολεμά τη διεθνή τρομοκρατία στο έδαφός της επί πολλά χρόνια» και εντωμεταξύ κάτι φαίνεται να άλλαξε γνώμη στον πορτοκαλί πλανητάρχη, ο οποίος μια ώρα αργότερα ανασκεύασε λέγοντας:

«Η σχέση μας με τη Ρωσία είναι χειρότερη τώρα από ποτέ, και σ’ αυτό συμπεριλαμβάνεται και ο Ψυχρός Πόλεμος. Δεν υπάρχει λόγος για όλο αυτό. Η Ρωσία μας χρειάζεται για να βοηθήσουμε την οικονομία τους, κάτι που θα ήταν πολύ εύκολο να κάνουμε και χρειάζεται όλα τα έθνη να συνεργαστούν. Σταματήστε τον αγώνα με τα όπλα;»

Με ένα ανοιχτό ερώτημα κλείνει ο συλλογισμός του Ντόναλντ Τραμπ, προς το παρόν τουλάχιστον, μέχρι να του έρθει κάποια άλλη επιφοίτηση επί του θέματος. Μέχρι τότε, αφήνουμε εδώ αυτό το χρήσιμο site μιας εταιρίας που κατασκευάζει τσιμεντένια και ατσάλινα καταφύγια για τις δύσκολες ώρες.

Όλοι το έχουμε πάθει.

Best of internet