Quantcast
THE STREAM

Ότι τον ψάχνουν τα «μπατσάκια» είχε να πει ο Χίος αφού πυροβόλησε δικαστικό επιμελητή

Ο άνθρωπος εργάζεται σκληρά για να γίνει το «Μακελειό» πραγματικότητα


THE NEWSROOM · 5 Απριλίου 2018

Έκπληξη σε όλο το πανελλήνιο προκάλεσε το χτεσινό περιστατικό κατά το οποίο η ήρεμη δύναμη της ελληνικής τηλεόρασης, ο Στέφανος Χίος, πυροβόλησε όταν ένας δικαστικός επιμελητής εμφανίστηκε στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» για να του επιδώσει ένα εξώδικο. Ο δικαστικός επιμελητής θα επέδιδε εξώδικο προς τον Χίο, από τον ΥΠΕΞ της Αλβανίας για προσβλητικό σε βάρος του δημοσίευμα.

Ωστόσο ο Στέφανος Χίος φαίνεται ότι για κάποιο λόγο έχασε την ψυχραιμία του και πυροβόλησε στο έδαφος για εκφοβισμό, αλλά η σφαίρα δεν προκάλεσε κάποιο τραυματισμό. Μετά τη μπαλωθιά, ο Χίος το έβαλε στα πόδια και τα τσακάλια της αστυνομίας δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Εάν απορείτε που βρήκε το όπλο, τότε απορήστε ακόμη περισσότερο με το γεγονός ότι ο οξύθυμος δημοσιογράφος έχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες για κάποιο λόγο αναμένεται να κινηθούν οι διαδικασίες για την ανάκλησή της.

Ο δημοσιογράφος αναζητείται ήδη από χτες από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του αυτόφωρου, ενώ ακόμη παραμένει άφαντος, ανεβάζοντας όμως εριστικά στάτους στο facebook, όπως αυτό:

"Τι εγινε ρε παιδιά ;Παλι με ψάχνουν τα μπατσακια του Τόσκα κατα εκατοντάδες την ωρα που οφείλουν να αναζητούν τους…

Gepostet von Στέφανος Χίος am Mittwoch, 4. April 2018

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χίος έχει νόμιμη άδεια οπλοκατοχής από το 2010. Η άδεια ανανεώνεται κάθε τρία χρόνια και στην περίπτωσή του ανανεώθηκε τελευταία φορά το 2017, κάτι που δείχνει πως το background check και την ανανέωση της άδειάς του πρέπει να την έκανε κάποιος άνθρωπος που έχει παρόμοια νοητική διαύγεια και ψυχραιμία με τον επίμαχο δημοσιογράφο.

Το τέρας ψυχραιμίας και λογικής που ακούει στο όνομα Στέφανος Χίος θα αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου για τον πυροβολισμό που έριξε έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» στην οδό Δοϊράνης στην Καλλιθέα.

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε εάν ο Χίος είναι εξ ίσου αποτελεσματικός στο καμουφλάζ όσο και ο Αρτέμης Σώρρας.

Best of internet