Quantcast
THE STREAM

Να μαθαίνουν τα παππούδια κραβ μαγκά στα ΚΑΠΗ προτείνει ο Δημήτρης Καμμένος

Καλές οι πιλάτες και οι ζούμπες, αλλά οι παππούδες πρέπει να μάθουν και καμιά πολεμική τέχνη, σύμφωνα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ


THE NEWSROOM · 3 Απριλίου 2018

Μετά από την είδηση με τον 88χρονο που πυροβόλησε δύο διαρρήκτες που είχαν εισβάλλει σπίτι του, πολλοί ήταν αυτοί που ένιωσαν την ανάγκη να τοποθετηθούν πάνω σε ζητήματα αυτοάμυνας, αυτοδικίας, ή ακόμη και οπλοκατοχής. Ένας από αυτούς προφανώς ήταν και ο Δημήτρης ο Καμμένος, ο δεύτερος καλύτερος Καμμένος που κατέχει αυτή τη στιγμή το βουλευτικό αξίωμα.

Όπως δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο ραδιόφωνο Real FM, καλές οι ζούμπες, οι ρούμπες, οι μπατσάτες, τα τσάμικα, η αγγειοπλαστική, το πλέξιμο και ό,τι άλλο μπορεί να κάνει κάποιο ΚΑΠΗ, αλλά καλό θα ήταν στα ΚΑΠΗ να διδάσκεται ξυλίκι, προκειμένου τα παπούδια να μπορούν να αμυνθούν σε περίπτωση που τους την πέσει κάποιος.

«Άλλο η άμυνα και άλλο η αυτοδικία. Άμυνα είναι όταν μπαίνει κάποιος στο σπίτι σου, στο αυτοκίνητό σου, σε βουτάει στο δρόμο, δεν μπορείς να ξεφύγεις από τα χέρια του ή από απειλή όπλου και πρέπει να αμυνθείς για τη ζωή σου. Αυτό είναι άμυνα. Αυτοδικία σημαίνει παίρνω το όπλο και λύνω εγώ τη διαφορά μου με αυτόν που μου επιτίθεται, ενώ πρέπει να το λύσει ένα δικαστήριο ή ένας αστυνομικός».

«Το κράτος δεν μαθαίνει αυτοάμυνα στους εφοριακούς που κάνουν ντου και ορθώς στα μαγαζιά; Γιατί το κάνει το κράτος στους εφοριακούς; Γίνονται μαθήματα αυτοάμυνας επίσημα. Και λέω, ο δήμος και η κοινότητα το να κάνουν πιλάτες και ζούμπα, πολύ καλά είναι όλα αυτά, αλλά επειδή έχει αλλάξει το έγκλημα,δεν είναι κακό να μάθουν αυτοάμυνα τα ΚΑΠΗ, οι παππούδες ή οι γιαγιάδες ή οι οικογένειες στα σπίτια τους πως πρέπει να συμπεριφερθούν όταν δεχθούν μια απειλή ή ακούσουν κάτι μέσα στο σπίτι. Όπως αμύνεσαι για την πατρίδα σου, έτσι πρέπει να αμύνεσαι και για το σπίτι σου» συμπλήρωσε.

Δεν είναι κακό να ρίχνεις κανά ξυλό που και που, λέει στους παππούδες ο Δημήτρης ο Καμμένος, αγαπητοί φίλοι και αυτή είναι μια πρόταση που πρέπει να συζητηθεί.

Best of internet