Quantcast
THE STREAM

Με ένα σκληρό ενδυματολογικό challenge την έπεσε στον Τσίπρα ο Ερντογάν

Με μία casual στρατιωτική περιβολή εμφανίστηκε σε ομιλία του ο τούρκος πρόεδρος


THE NEWSROOM · 2 Απριλίου 2018

Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αγαπητοί φίλοι, με τον Ερντογάν να προκαλεί τώρα τον Αλέξη Τσίπρα, σε έναν ανένδοτο ενδυματολογικό πόλεμο.

Συγκεκριμένα, ο τούρκος πρόεδρος μίλησε χθες σε στελέχη των ένοπλων δυνάμεων στη μεθοριακή περιοχή Χατάι, με μία χαλαρή (αλλά κομψή) παραλλαγή.

Από εκεί, σύμφωνα με ανταποκρίτρια του ANT1, έστειλε ένα μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις που είχε δώσει σχετικά με την έκδοση των 8. Για την ακρίβεια είπε ότι έχουν περάσει μήνες από αυτή τη δέσμευση, παρ’ ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας είχε υποσχεθεί ότι το ζήτημα θα λυνόταν εντός 15 ημερών.

Στη συνέχεια συνέδεσε την υπόθεση των 8 με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται αυτή τη στιγμή από το τουρκικό κράτος.

«Πριν από λίγες ημέρες πιάσαμε δύο Ελληνες που παραβίασαν τα σύνορα. Ξεσηκώθηκε όλη η Δύση. Μας είπαν είστε μεγάλο κράτος, δώστε το σε εμάς. Αυτή η υπόθεση είναι στην δικαιοσύνη. Ό,τι αποφασίσει η δικαιοσύνη. Σταματήστε. Για αυτούς τους τρομοκράτες δεν κάνατε τίποτα. Για αυτούς δεν είπατε τίποτα στον Τσίπρα».

 

To Μέγαρο Μαξίμου αντέδρασε στο μήνυμα του Ερντογάν χθες το βράδυ, ωστόσο αρκέστηκε σε μία γραπτή απάντηση αδιαφορώντας για το ενδυματολογικό challenge του τούρκου προέδρου.

Best of internet