Quantcast
THE STREAM

Οπαδός της Επίπεδης Γης εκτοξεύεται με ρουκέτα στον ουρανό, επιστρέφει επίπεδος, στη Γη

Πήγε να αποδείξει την θεωρία της Επίπεδης Γης, τελικά επιβεβαίωσε τη θεωρία του Δαρβίνου


THE NEWSROOM · 26 Μαρτίου 2018

Mε κάτι πόνους στην πλάτη την γλίτωσε ο αμετανόητος flat earther Mad Mike Hughes, ο οποίος εκτόξευσε τον εαυτό του με έναν αυτοσχέδιο πύραυλο στην έρημο Μοχάβε στις ΗΠΑ.

Ο 61χρονος απόγονος του Κογιότ, ο οποίος ήθελε να τη μπει σε όλη την επιστημονική κοινότητα φτιάχνοντας από σκραπ έναν πύραυλο ώστε να εκτοξευτεί στο διάστημα και να δει με τα ίδια του τα ματάκια ότι η Γη είναι ένα ταψί, κατάφερε τελικά μετά από πολλά χρόνια να ξεπεράσει όλα τα γραφειοκρατικά κωλύματα που τον κρατούσαν πίσω, οπότε το Σάββατο 24 Μαρτίου ο Hughes τελικά εκτοξεύτηκε στον ουρανό, χύμα, χωρίς αντίστροφη μέτρηση και τέτοιες φλωριές που κάνουν οι Μασόνοι της NASA.

Mad Mike Hughes did it!!!!

Posted by NoizeTv on Samstag, 24. März 2018

Όπως διαβάζουμε στην Washington Post, ο Mike Hughes εκτοξεύτηκε μαζί με τον πύραυλο του «Research Flat Earth» από την έρημο Μοχάβε, έφτασε σε ύψος 580 μέτρων από το έδαφος, πριν ανοίξει το αλεξίπτωτό του και πέσει στη Γη.

Ο Hughes έτοιμος να προσγειωθεί ανώμαλα μέσα στον αυτοσχέδιο πύραυλό του. Φωτογραφία: Associated Press

Τελικά από το εγχείρημα έμειναν κάποιοι πόνοι στη μέση του 61χρονου σοφέρ λιμουζίνας, ενώ ο πύραυλός του έπαθε μικρές ζημιές. Ο ίδιος δεν ανέφερε τίποτα σχετικά ε το εάν διαπίστωση αν η γη είναι επίπεδη, ή όχι, πράγμα αρκετά ύποπτο, καθ’ ό,τι μας κάνει να υποψιαζόμαστε ότι η γη είναι ρόμβος και ότι ο Hughes απλά δεν θέλει να το παραδεχτεί. Όπως και να ‘χει, ο ίδιος ανέφερε ότι σε μερικούς μήνες σκοπεύει να φτάσει ακόμη υψηλότερα με τον αυτοσχέδιο πύραυλο του. Aνυπομονούμε να δούμε την επόμενη προσγείωση.

 

Best of internet