Quantcast
THE STREAM

Καϊλήτερη ευρωβουλευτής της Ευρώπης βγήκε η Εύα Καϊλή

Η αξία της ευρωβουλευτού της Ελιάς αναγνωρίστηκε και επίσημα στα φετινά MEP Awards


Όταν η Ευρωβουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, δήλωνε πριν από τρία χρόνια ότι έχει φίλους στην Ευρώπη, όλοι νομίζαμε ότι λέει υπερβολές για να καλοπιάσει τον προμνημονιακό Αλέξη Τσίπρα εν όψει του δημοψηφίσματος του 2015. Ωστόσο η είδηση ότι η Εύα Καϊλή ανακηρύχθηκε ως Ευρωβουλευτής της χρονιάς αποδεικνύει ότι κατά πάσα πιθανότητα η Εύα Καϊλή έχει όντως φίλους στην Ευρώπη και όχι μόνο γνωστούς, αλλιώς δύσκολα μπορούμε να εξηγήσουμε αυτή τη βράβευση.

Συγκεκριμένα, η πράσινη ευρωβουλευτίνα όχι μόνο ήταν η οικοδέσποινα των φετινών βραβείων MEP, αλλά είναι η τόσο πρώτη γυναίκα πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης Επιστήμης και Τεχνολογίας (STOA), όσο και πρόεδρος της Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ΝΑΤΟ (τι γλυκό).

Η ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ ήταν για τρίτη (και φαρμακερή) φορά υποψήφια φέτος. Να σημειωθεί πως έριξε μια τάπα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας καθώς και η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαρίας Σπυράκη ήταν υποψήφια στις κατηγορίες Περιφερειακής Ανάπτυξης και Έρευνας & Καινοτομίας.

 

Best of internet