Quantcast
THE STREAM

Αγρίνιο: Tα πρόβατα έχουν εισβάλλει και απελευθερώνουν την πόλη από τους ανθρώπους

Η μεγάλη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας επιστρέφει στους αυθεντικούς της κατοίκους με τα αρνιά να έχουν φτάσει μέχρι τον περιφερειακό


THE NEWSROOM · 21 Μαρτίου 2018

Πολύ ενδιαφέροντα είναι τα νέα που έρχονται από το όμορφο και δροσερό Αγρίνιο αγαπητές φίλες και φίλοι. Γιατί μπορεί συχνά να μας κατηγορούν πως χλευάζουμε τη μεγάλη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά εμείς από τη μεριά μας απλά ενδιαφερόμαστε με έναν ιδιαίτερο τρόπο για τη συγκεκριμένη γενικά της Ελλάδος και την ρουστίκ κουλτούρα της.

Τα σημαντικά νέα σύμφωνα με το τοπικό μέσο Agriniopress λοιπόν είναι πως τα πρόβατα έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην εκστρατεία τους και είναι στα πρόθυρα του να ανακαταλάβουν το Αγρίνιο από τους ανθρώπους κατοίκους του. Xιλιάδες ίσως χρόνια μετά τον εποικισμό της πόλης του Αγρινίου από τους ανθρώπους σφετεριστές, οι εμπροσθοφυλακές των προβάτων φαίνονται στις φωτογραφίες να έχουν φτάσει βαθιά μέσα στους δρόμους του, ανάμεσα σε σπίτια, σουπερμάρκετ και πολυκατοικίες ακριβώς δίπλα στον περιφερειακό της πόλης.

Ίσως είναι νωρίς βέβαια τα πρόβατα να φάνε το γκαζόν του θριάμβου για να γιορτάσουν τη νίκη τους απέναντι στους ανθρώπους, αλλά αυτό είναι κάτι που θα κριθεί από τα ίδια τα ζωντανά. Το βέβαιο είναι μετά από τόσες αιώνες κατοχής από τους καταληψίες ανθρώπους, το Αγρίνιο επιτέλους επιτέλους επιστρέφει στους αληθινούς του ιδιοκτήτες.

Θα νικήσουνε.

 

Best of internet