Quantcast
THE STREAM

Πόρτα από ΝΔ έφαγε η Έλλη Παπαγγελή γιατί είπε τους παοκτζήδες κατοίκους γειτονικής χώρας

Μια δύσκολη μέρα για την περήφανη ΟΝΝΕΔίτισσα


THE NEWSROOM · 20 Μαρτίου 2018

Μετά το ψήφισμα των οπαδών του ΠΑΟΚ με το οποίο διαμηνύουν ότι σε περίπτωση πολέμου και επιστράτευσης δεν θα πολεμήσουν για την Ελλάδα, εάν η Ελλάδα εντωμεταξύ δεν πολεμήσει για τον ΠΑΟΚ, έρχεται η ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή high on life και ζοχαδιασμένη από τα συμπληρώματα διατροφής, για να τη μπει στους ριψάσπιδες ΠΑΟΚτζήδες και να βρεθεί κάπως ξαφνικά εκτός της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, η οννεδίτισσα αφού απέρριψε τον Μαρξ στα 15, λίγα χρόνια αργότερα έρχεται να απορρίψει και τον ΠΑΟΚ, με ένα βραχύβιο instagram story που ανέβασε χτες και στο οποίο φαίνεται ένα screenshot της είδησης του ψηφίσματος των οπαδών του Δικέφαλου που είχε ως τίτλο: “Αν τιμωρηθούμε, δεν… πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης“, για να σχολιάσει από πάνω «Θα πάνε αλλά στο βουλγαρικό στρατόπεδο».

Η Έλλη Παπαγγελή που πρωτοστατούσε στα συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας καθόλου δεν ενθουσίασε τους οπαδούς του δικέφαλου του Βορρά, και λίγη ώρα μετά την ανάρτησή της, το επίμαχο story εξαφανίστηκε. Πριν από λίγο επανήλθε με ένα άλλο screenshot της είδησης, το οποίο υποτίθεται ότι είναι επεξηγηματικό, χωρίς ωστόσο να λέει κάτι διαφορετικό:

Πριν από λίγο, με ανακοίνωση από την Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, ανακοινώθηκε η διαγραφή της Παπαγγελή από το κόμμα, αναφέροντας ότι «τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα»

Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. ΘεσσαλονίκηςΜε απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη…

Posted by ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ on Dienstag, 20. März 2018

Σε περίπτωση επιστράτευσης περιμένουμε πως και πως την Έλλη ως μια άλλη Κάτνις Έβερντιν να προσφερθεί εθελοντικά για την πατρίδα.

 

 

Best of internet