Quantcast
THE STREAM

Κρήτη: Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο γερμανικό προξενείο και έστειλαν e-mail στον Ερντογάν

Δεν γνωρίζουμε εάν του έκαναν και poke από το facebook της Γερμανίδας Πρόξενου


THE NEWSROOM · 16 Μαρτίου 2018

Μια ομάδα αντιεξουσιαστών στο Ηράκλειο Κρήτης έκανε ντου στο Γερμανικό Προξενείο το πρωί της Παρασκευής, σε μια παρέμβαση ενάντια στις επιθέσεις της Τουρκίας στη Συρία και σε ένδειξη αλληλεγγύης για την πόλη Αφρίν, ενώ μάλιστα δεν αρκέστηκαν μόνο σε συνθήματα και σε πανό, αλλά είχαν και την καταπληκτική ιδέα να στείλουν και email στον ίδιο τον Ερντογάν από το μέηλ της Προξένου η οποία απουσίαζε εκτός Ηρακλείου.

Όπως διαβάζουμε στο cretalive.gr, η ομάδα ατόμων που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο βρήκε αφύλακτο το κτήριο όπου στεγάζεται το Γερμανικό Προξενείο στο Ηράκλειο Κρήτης και εισέβαλε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία του, ενώ τα άτομα πήραν τη γερμανική σημαία και κρέμασαν στο μπαλκόνι πανό με συνθήματα αλληλεγγύης για την πόλη Αφρίν στη Συρία.

Σύμφωνα με το τοπικό site, η ομάδα έστειλε email και fax με τους λογαριασμούς της Πρόξενου στις τουρκικές πρεσβείες Αθήνας και Βερολίνου, στον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και στο ditib Germany.

Φανταζόμαστε ότι από εδώ και πέρα, είτε το Γερμανικό Προξενείο στο Ηράκλειο θα αποκτήσει φύλαξη, είτε η Γερμανίδα Πρόξενος θα φροντίσει να κάνει sign out από όλους τους λογαριασμούς της όταν φεύγει από το γραφείο της.

 

Best of internet