Quantcast
THE STREAM

Ο Master Chef Σωτήρης Κοντιζάς αισθάνεται πιο ασφαλής στα Εξάρχεια από την Κηφισιά

Ο γνωστός σεφ μένει στα Εξάρχεια και λέει ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα στην περιβόητη γειτονιά


THE NEWSROOM · 14 Μαρτίου 2018

Πολλά έχουν ακουστεί για τα Εξάρχεια, μεταξύ άλλων θεωρίες που συνέδεαν την δολοφονία του Ζαφειρόπουλου με την περιβόητη γειτονιά, εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα σβήσει τα Εξάρχεια απ’ το χάρτη και επανειλημμένες προσπάθειες των τηλεοπτικών καναλιών να εμφανίσουν την ιστορική γειτονιά ως το κέντρο της Μόρντορ. Ωστόσο υπάρχουν συχνά άνθρωποι της showbiz που τολμούν να περιγράφουν μια όχι και τόσο εφιαλτική εικόνα για τα Εξάρχεια.

Κάπως έτσι, ο σεφ και κριτής του Master Chef Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος είχε μετακομίσει από το Λονδίνο στα Εξάρχεια, μιλώντας σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, δήλωσε, όχι μόνο ότι δεν έχει πρόβλημα με τη γειτονιά, αλλά ότι τη θεωρεί και πιο ασφαλή από την Κηφισιά. Όπως διαβάζουμε στο peoplegreece.com:

Δεν φοβάσαι να κυκλοφορείς στα Εξάρχεια;

«Καθόλου, ίσα ίσα, νιώθω ασφαλής. Θα πέσουν δακρυγόνα, θα γίνουν κάποιες συμπλοκές, αλλά αυτά τα αποφεύγεις. Τα βράδια περπατάω στους δρόμους και νιώθω πιο ασφαλής από άλλες γειτονιές, όπως η Κηφισιά, που είναι πιο αραιοκατοικημένες. Εδώ κυκλοφορεί τόσος κόσμος που δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.»

Όπως δήλωσε στην ίδια συνέντευξη, «Αυτή η γειτονιά με βρήκε, μια και έμενε η γυναίκα μου όταν γίναμε ζευγάρι». Ο διάσημος σεφ έχει δηλώσει από παλαιότερα την αγάπη του στα Εξάρχεια και έρχεται να προστεθεί σε άτομα της ελληνικής βιομηχανίας του θεάματος που τον τελευταίο καιρό στηρίζουν Εξάρχεια, όπως  έχει κάνει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία η Μαίρη Συνατσάκη.

Best of internet