Quantcast
THE STREAM

Η νύφη το’σπασε: Νυφούλα στις ΗΠΑ συνελήφθη επειδή τράκαρε σουρωμένη

Τελικά αντί να πάει στην εκκλησία πήγε στο τμήμα


THE NEWSROOM · 13 Μαρτίου 2018

H ώρα η καλή δεν ήταν και τόσο καλή για μια νύφη από την Αριζόνα, η οποία τράκαρε στο δρόμο για την εκκλησία και στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν γνωρίζουμε εάν ερχόταν από κάποιο μπάτσελορ πάρτι της τελευταίας στιγμής, ή εάν ήπιε δυο ποτηράκια παραπάνω προκειμένου να διώξει το άγχος που πιθανώς να την είχε κατακλύσει εν όψει του επερχόμενου γάμου, πάντως σίγουρα τα ξίδια δεν την βοήθησαν καθόλου, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος.

Όπως μεταδίδει το Assosiated Press, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, μια νύφη στη Νότια Αριζόνα συνελήφθη ως ύποπτη για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, αφού νωρίτερα είχε εμπλακεί σε ένα τροχαίο ατύχημα. Η Άμπερ Γιανγκ, η οποία φορούσε το νυφικό της σε όλη αυτή τη δυσάρεστη φάση, συνελήφθη και τις πέρασαν χειροπέδες, μέχρι που τελικά οδηγήθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Κρίσγουελ Σκοττ ανέφερε ότι ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά από το ατύχημα, ενώ έγραψε στο Twitter: «Μην οδηγείτε μεθυσμένοι, το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» δεν χρειάζεται επιπλέον βοήθεια».

Η Γιάνγκ οδηγήθηκε στο τμήμα όπου της πήραν αίμα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να υποστεί φυλάκιση. Μέχρι και τώρα είναι άγνωστο εάν πρόλαβε να πάει στο γάμο της.

 

Best of internet