Quantcast
THE STREAM

Για δηλώσεις υπερβολικής αγάπης δικάζεται μεθαύριο ο καλός παππούλης Αμβρόσιος

Και συγκεκριμένα για την προτροπή του στους πιστούς να φτύσουν τους ομοφυλόφιλους


THE NEWSROOM · 13 Μαρτίου 2018

Έφτασε η μέρα, αγαπητοί φίλοι, που ο μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, γνωστός για τις αγαπησιάρικες δηλώσεις του, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την ομοφυλοφιλία, θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος και για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους.

Όπως θα θυμάστε, το 2015 είχε προτρέψει τους πιστούς μέσω της σελίδας του να φτύνουν τους ομοφυλόφιλους όπου τους βρίσκουν σε μία ανάρτηση με τίτλο «ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ! ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!». Η δημοσίευση αυτή κινητοποίησε 9 ομοφυλόφιλους άνδρες, οι οποίοι και κατέθεσαν μήνυση στην Εισαγγελία, μήνυση που έγινε δεκτή.

Συγκεκριμένα, έγραφε τότε:

Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χει-ρότεροι και πολύ πιό επικίνδυνοι από κάποιους, που ζούν στα τρελλοκομεία! Μή διστάζετε, λοιπόν! Όταν καί όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι!

Έτσι, ο φιλαράκος της Χρυσής Αυγής, Αμβρόσιος, θα αναγκαστεί να λογοδοτήσει γι’ αυτή την δήλωση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου, την ερχόμενη Πέμπτη. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο ομοφοβικός του λόγος δεν περιορίζεται σε αυτή την ανάρτηση, αλλά όπως μπορείτε να τσεκάρετε και μόνοι σας, το blog του δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ορυχείο καλοσύνης.

Αυτό είναι κάτι που είχαν καταλάβει εδώ και καιρό lgbtq ακτιβιστές και γι΄αυτό μάλλον πριν από 3 περίπου χρόνια είχαν αποφασίσει να του αποστείλουν κάμποσα δεματάκια από σκατά ζώων, μέσω αυτής της υπέροχης εφαρμογής.

 

 

 

 

Best of internet