Quantcast
THE STREAM

Φάληρο: Το τράμ αρνήθηκε να παρακάμψει αυτοκίνητο που είχε παρκάρει στις ράγες του

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο οδηγός του τραμ δεν προσπέρασε το ΙΧ που του είχε κλείσει το δρόμο


THE NEWSROOM · 12 Μαρτίου 2018

«Όλα είναι πάρκινγκ» στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, αγαπητοί φίλοι, παραφράζοντας τον τίτλο της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη. Υπάρχουν κάποιες θέσεις πάρκινγκ που τελικά όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι όντως θέση πάρκινγκ. Μπορεί ας πούμε να παρατήσεις βιαστικά το αμάξι σου στην άκρη του δρόμου χωρίς να ελέγξεις τη σήμανση και τελικά να είναι στροφή λεωφορείων. Μπορεί να το παρκάρεις σε σημείο που απαγορεύεται η στάθμευση τους ζυγούς μήνες, αλλά είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πως μπορεί κάποιος να παρατήσει την αμαξάρα του πάνω στις γραμμές του τραμ χωρίς να έχει συναίσθηση ότι θα εμποδίσει την συγκοινωνία ολόκληρης της γραμμής.

Αυτό, ωστόσο, συνέβη στο Φάληρο, όταν ένα ασημί Όπελ βρέθηκε παρκαρισμένω ακριβώς πάνω στις γραμμές του τραμ, στη στάση Μουσών:

Δεν άντεξα και το φωτογράφησα. Δεν είναι στην Ταϊλάνδη ούτε στη Χονολουλού. Είναι στη στάση Μουσών στο Παλαιό Φάληρο….

Posted by Evangelos Ioakeimidis on Freitag, 9. März 2018

Το άφησε ο μάγκας εκεί και το ΤΡΑΜ ήταν μπλοκαρισμένο για περίπου μια ώρα μέχρι που ήρθε ο γερανός και το σήκωσε. Το αυτοκίνητο σήκωσε παιδιά ο γερανός και όχι το ΤΡΑΜ. Διόλου απίθανο να διαμαρτυρήθηκε ο ιδιοκτήτης του ΙΧ γιατί άραγε να περνάει το ΤΡΑΜ από εκείνο το σημείο?? Από κάπου αλλού δεν θα μπορούσε να περάσει?

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο μηχανοδηγός του τραμ δεν έκανε μια απλή και εύκολη προσπέραση, αντιθέτως περίμενε κολλημένος πίσω από το παρκαρισμένο ΙΧ για μια ολόκληρη ώρα, μέχρι που ήρθε ο γερανός της τροχαίας και σήκωσε το αυτοκίνητο:

Ελπίζουμε επιτέλους να υπάρξει η κατάλληλη κυκλοφοριακή παιδεία σε οδηγούς τραμ, ώστε να μάθουν να προσπερνούν τα οχήματα που παρκάρουν στις ράγες του τραμ, ώστε να μην προκαλείται ταλαιπωρία και ενόχληση στους οδηγούς ΙΧ που έχουν δημιουργήσει κάποια καταπληκτική pop-up θέση στάθμευσης.

Best of internet