Quantcast
THE STREAM

Αυτό το Κυπριακό σποτάκι πρώτων βοηθειών ίσως σας κάνει να δείτε τον θάνατο με άλλο μάτι

Τραγουδώντας τα «ριάλια» προσπαθούν να επαναφέρουν στη ζωή έναν κουμπάρο στην Κύπρο


Κάντε εικόνα το εξής. Βρισκόμαστε σε ένα δυστοπικό παράλληλο σύμπαν όπου βρίσκεστε στην Κύπρο για καφέ σε ένα καφενείο όπου όλοι φοράνε παραδοσιακές στολές. Όταν έρχεται η ώρα να πληρώσετε συνειδητοποιείτε ότι το καφενείο είναι φαρμακείο, οπότε μένετε στον τόπο. Παράλληλα όλοι οι κουμπάροι παρακολουθούν το περιστατικό και φυσικά θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν ξέρουν πως, οπότε απλά σας παρατηρούν να πεθαίνετε στα Κυπριακά.

Μην ανησυχείτε, αγαπητοί φίλοι, αυτό το σενάριο δεν θα γίνει ποτέ πραγματικό, μιας και πλέον υπάρχει ένα άκρως εκπαιδευτικό βίντεο το οποίο δείχνει δύο πολύ απλούς τρόπους ώστε όσοι βρίσκονται στην Κύπρο να παρέχουν και κατ’ επέκταση να δέχονται τις πρώτες βοήθειες:

Βρακάδες Σωζουν Ζωές

Πρώτες Βοήθειες από Βρακάδες της Κύπρου. Εξαιρετικό μην το χάσετε !!!!!!

Posted by A. S. Safety Partners on Samstag, 27. Januar 2018

Αφ’ ενός καλείτε στο νούμερον 112 και αφ΄ετέρου κάνετε μαλάξεις στο στήθος του ασθενούς, υπό τους ρυθμούς του «ριάλια ριάλια ριάλια».

Δεν ξέρουμε εάν θα πρέπει να ανεβάζετε σταδιακά το τεμπο, όπως συμβαίνει άλλωστε στο περίφημο Κυπριακό άσμα, αλλά όποια και να είναι η κατάληξη, θα έχετε κερδίσει μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς τραγουδώντας το πιο ωραίο τραγούδι που έχει υπάρξει ποτέ στον πλανήτη γη.

Best of internet