Quantcast
THE STREAM

Επιστρέφουν οι Οικογενειακές Ιστορίες στην τηλεόραση επειδή το αξίζουμε

Μια καταπληκτική ευκαιρία για να βγει στο γυαλί αυτή η ξαδέρφη σου που θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική


Χρήστος Πρόεδρος · 22 Φεβρουαρίου 2018

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε ακόμη την συσκευή της τηλεόρασης προκειμένου να παρακολουθείτε πράγματι αθάνατη ελληνική τηλεόραση, τότε νέα που σας φέρνουμε είναι αβάσαχτα κακά, ή ακόμη τόσο κακά που καταλήγουν τέλεια. Για να μη σας κρατάμε αγωνία, η σειρά που δεν γίνεται παρά να λατρεύεις να μισείς, επιστρέφει στη συχνότητα του Alpha, προκειμένου οι απανταχού γιαγιάδες να μπορούν να παρακολουθήσουν κάτι άλλο πέρα από τούρκικες σαπουνόπερες.

 Με ένα τρέηλερ που θυμίζει Κοκκινόπουλο αλλά από γνωστή discount αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ο Alpha μας πωρώνει για άλλη μια χρονιά με οικογενειακές ιστορίες βγαλμένες Δραματικές Σχολές που εδράζονται στα βαθύτερα υπόγεια της Κόλασης του Δάντη.

Επιπλέον, habemus και Δελτίο Τύπου, το οποίο αναφέρεται στις Οικογενειακές Ιστορίες ως τη «σειρά που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα»:

«Η σειρά που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα από την αρχή της μετάδοσής της, παρουσιάζοντας ιστορίες με επίκεντρο τα οικογενειακά θέματα, επιστρέφει με νέα επεισόδια.

Οι «Οικογενειακές ιστορίες», από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου θα μεταδίδονται  καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16:45 και θα εστιάζουν σε κοινωνικά θέματα και ζητήματα που πολλές οικογένειες καθημερινά καλούνται να επιλύσουν.

Στόχος της σειράς είναι να παρουσιάσει, με όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό τρόπο, ιστορίες της καθημερινότητας και να ξεδιπλώσει τη ζωή και τα προβλήματα απλών ανθρώπων.

Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, ζωές που ανατρέπονται λόγω ανεργίας και ερωτικές αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή.»

 

Best of internet