Quantcast
THE STREAM

Τέρμα οι σέλφι των νεοσύλλεκτων φαντάρων στους θαλάμους των Κέντρων Εκπαίδευσης

Tα Κέντρα Εκπαίδευσης όπου τόσοι νεοσύλλεκτοι καθάρισαν την πρώτη τους τουαλέτα θα κλείσουν οριστικά


THE NEWSROOM · 20 Φεβρουαρίου 2018

Δυστυχώς το σχέδιο για την κατάργηση του ρετρό στρατεύματος όπου μπορείς να μάθεις πως ήταν όταν πήγε φαντάρος ο παππούς σου προχωράει ακάθεκτο. Η επόμενη ΕΣΣΟ είναι αυτή στην οποία τα κέντρα εκπαίδευσης, θα καταργηθούν οριστικά, όπως αναφέραμε πρόσφατα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατία», αντί να πάνε στα θρυλικά Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ) όπου θα ζήσουν για πρώτη φορά το γόπινγκ, οι νέοι φαντάροι θα παρουσιαστούν στα 23 Σημεία Υποδοχής Οπλιτών  (ΣΥΠΟ) που θα έχουν έτοιμες τις σφουγγαρίστρες τους για να τους υποδεχτούν σε ολόκληρη τη χώρα. Εκεί οι νεοσύλλεκτοι θα καθαρίσουν την πρώτη τους τουαλέτα και τελικά θα κάτσουν δυο μέρες για να περάσουν από υγειονομικές εξετάσεις και να πάρουν ρούχα.

Η περιοχή της οποίας οι καφετέριες και τα φαστφουντάδικα θα έχουν τις μεγαλύτερες απώλειες από το κλείσιμο των ΚΕΝ είναι η Πελοπόννησος, όπου μέχρι πρόσφατα έκανε ζωάρα με 5 ΚΕΝ αλλά τώρα δε θα έχει ούτε ένα ΣΥΠΟ, ενώ τα περισσότερα από αυτά προορίζονται για extreme sports καθώς βρίσκονται στον Εβρο και στα νησιά. Από όσα ΚΕΝ υπήρχαν μόνο 4 έχουν γίνει ΣΥΠΟ: αυτά σε Θήβα, Ρέθυμνο, Γρεβενά και Λαμία.

Τέλος, τα ΣΥΠΟ θα δέχονται νεοσύλλεκτους από όλα τα Όπλα και τα Σώματα του Στρατού Ξηράς. Από το κλείσιμο του μαγαζιού δεν τη γλιτώνουν τελικά ούτε το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο, ούτε το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, τα οποία υποτίθεται πως θα έμεναν ανοιχτά. Το τι θα γίνει με τους φωτογράφους που ζούσαν παίρνοντας εξωφρενικά ποσά για τις φωτογραφίες της ορκωμοσίας των φαντάρων, κανείς δεν το ξέρει.

(πηγή)

 

Best of internet