Quantcast
THE STREAM

Σε τουρκικούς στόχους την έπεσαν οι Anonymous Ελλάδας και Κουρδιστάν

«Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για την Τουρκία. Είσαι διαβολική»


THE NEWSROOM · 16 Φεβρουαρίου 2018

Με ανακοίνωσή τους στο Μedium οι Anonymous Greece ανακοίνωσαν χθες ότι σε συνεργασία με τους Anonymous Kurdistan και την ελληνική κοινότητα  Greek BlackHat Community, πραγματοποίησαν κυβερνοεπίθεση στην τουρκική τράπεζα «Ziraat Bankasi» και στην ιστοσελίδα του ιδιωτικού στρατού του Ερντογάν «Sadat».

Στην πραγματικότητα, από τις επιθέσεις που πραγματοποίησαν, κατάφεραν να αποσπάσουν διάφορα στοιχεία από την τράπεζα «Ziraat Bankasi» και να ρίξουν την σελίδα του μισθοφορικού στρατού «Sadat».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή τους έγραψαν:

«Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για την Τουρκία. Είσαι διαβολική. Οι Anonymous Greece, Anonymous Kurdistan, η ελληνική κοινότητα Greek BlackHat Community και πολλές άλλες ομάδες χάκερ σου επιτίθενται καθημερινά. Το τελευταίο μας χτύπημα ήταν πολύ καλό. Η κορυφαία σου τράπεζα δέχεται επιθέσεις και οι περισσότερες από αυτές έχουν χακαριστεί και παραβιαστεί. Η ιστοσελίδα του μισθοφορικού στρατού του Ερντογάν “διαγράφηκε” μετά από ισχυρή επίθεση».

Ο μισθοφορικός στρατός «Sadat», που στα ελληνικά μεταφράζεται ως «Φρουροί της Επανάστασης», ιδρύθηκε το 2012 και αυτοπροσδιορίζεται ως «μια στρατιωτική συμβουλευτική εταιρεία που παρέχει εκπαίδευση στον τομέα της παγκόσμιας άμυνας και της εσωτερικής ασφάλειας».

Σύμφωνα, ωστόσο, με τον πληροφοριοδότη Fuat Avni, πρόκειται για έναν μυστικό στρατό που στο παρελθόν ανέλαβε ανέλαβε την εκπαίδευση μελών του ISIS σε στρατόπεδα της Συρίας.

 

Best of internet