Quantcast
THE STREAM

Ζευγάρι που παραλίγο να δει live τους Red Hot Chilli Peppers, είδε τελικά κάτι πολύ καλύτερο

Είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν συναυλία της πιο διάσημης μπάντας με πίπιζες σε όλο τον κόσμο


THE NEWSROOM · 14 Φεβρουαρίου 2018

Ένας αγαπητός φίλος από τη Βρετανία που θα μπορούσε να ήταν ο χαμένος αδερφός εκείνου του φίλου σου που πάει να κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για την Πράγα και τελικά καταλήγει στην Πάργα, είναι ο ήρωας της ημέρας για του Αγίου Βαλεντίνου.

Στην Αγγλία πρόσφατα, ο Duncan Robb βρήκε σε ευκαιρία εισιτήρια για να δει αυτό που νόμιζε ότι ήταν η αγαπημένη μπάντα της κοπέλας του, οι Red Hot Chili Peppers, για μια συναυλία στο Μπέλλφαστ της Ιρλανδίας. Ο Robb χαρούμενος έκλεισε τα εισιτήρια, έκλεισε και τα αεροπορικά και έκανε όλο το πακέτο δώρο στη σκέση του. Τα εισιτήρια έφτασαν κανονικά με το ταχυδρομείο, όλα έμοιαζαν κομπλέ, μόνο που ο Robb και η κοπέλα του απείχαν ένα γράμμα και κάμποσες πίπιζες από το live που νόμιζαν ότι θα παρακολουθήσουν, αφού τα εισιτήρια που είχαν κλείσει ήταν για το live των Red Hot Chlili Pipers, «της πιο διάσημης μπάντας με πίπιζες σε όλο τον κόσμο». Όπως δήλωσε ο Robb στο Storyful:

«Ένα μήνα μετά παίρνουμε τα πραγματικά εισιτήρια μέσω του ταχυδρομείου-τέλεια! Ακόμα κανείς δεν είχε παρατηρήσει το λάθος μου. Δεν το είχαμε καταλάβει μέχρι την Τετάρτη (σ.σ. πριν τη συναυλία) που η κοπέλα μου θέλησε να μάθει ποιος θα έπαιζε για support και δεν κατάφερε να βρει τίποτα για κανένα live των Red Hot Chili Peppers στο Μπέλφαστ».

Μιας και τα εισιτήρια είχαν ήδη αγοραστεί και το ζευγάρι είχε ήδη φτιαχτεί για ταξιδάκι στην Ιρλανδία, είπαν να πάνε και να το ζήσουν και επί τη ευκαιρία να δουν και «το πιο διάσημο συγκρότημα με πίπιζες». Εάν έχετε απορία πάντως, το live ήταν κάπως έτσι:

 

Για να είναι σίγουροι ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτή τη μοναδική εμπειρία, το άτυχο ζευγάρι αγόρασε και μπλούζα με στάμπα Red Hot Chili Pipers, αποδεχόμενοι μάλλον την μαύρη τύχη του.

 

Best of internet