Quantcast
THE STREAM

Όταν για κάποιους είναι απόκριες, για το ζεύγος Πατούλη είναι απλά Σάββατο

Παγέτες, φτερά και πούπουλα στον αγώνα για το ωραίο


Χρήστος Πρόεδρος · 13 Φεβρουαρίου 2018

Για κάποιους είναι Απόκριες, για την οικογένεια Πατούλη είναι απλά Σάββατο, αγαπητοί φίλοι, στο οποίο Σάββατο μπορούν με ακόμα περισσότερο θάρρος να πλησιάσουν στο ΩΡΑΙΟ όπως το οραματίζεται και πολύ συχνά το πετυχαίνει το χρυσό ζευγάρι.

Ο γνωστός πολιτικός, ο οποίος και επισήμως έχει θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Αθηναίων, πριν να εφαρμόσει την αισθητική του στην πρωτεύουσα της χώρας, μας έδωσε ένα μικρό demo για το τι ωραία πράγματα θα ζήσει η Αθήνα σε περίπτωση που το χρυσό ζευγάρι έρθει στα πράγματα. Πάνω στην ομορφότερη εποχή του χρόνου, στην απόλυτη παντοδυναμία του κετελαπόνγκο, σε αυτές τις μέρες που η υπερβολή και το λαμέ είναι στα ντουζένια του, το ζεύγος Πατούλη φρόντισε να ανταπεξέρθει στις λαμπερές συνθήκες:

Δεν ξέρουμε εάν έχει βγει κάποιο φίλτρο instagram “Patoulis Gold” αλλά σε αυτή τη χρυσαφένια περιρρέουσα ατμόσφαιρα, η κυρία Μαρίνα Πατούλη φαίνεται να έχει βγει από κάτι που μοιάζει με Μάτια Ερμητικά Κλειστά on steroids, πασπαλισμένο με χρυσόσκονη. Ο Γιώργος Πατούλης γράφει στην περιγραφή: “Χαλαρώνουμε στους ρυθμούς των Αποκριών λίγο πριν το μεγάλο στοίχημα της Δευτέρας!». Ορίστε και μια πιο κοντινή από το προφίλ της Μαρίνας Πατούλη:

Καλές αποκριες !!!

A post shared by Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis) on

Και του χρόνου φανταχτερότεροι.

Best of internet