Quantcast
THE STREAM

Οι Spice Girls ανακοίνωσαν ιστορικό reunion με μια πολύ ύποπτη φωτογραφία

Μεγάλα κορίτσια είναι, ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν


Χρήστος Πρόεδρος · 8 Φεβρουαρίου 2018

Ελπίδες για επανένωση των One, Hi-5, «Κακά Κορίτσια», Mystique και ΠΑΣΟΚ δημιουργεί η ευχάριστη είδηση που θέλει τις Spice Girls να ενώνουν για άλλη μια φορά τς δυνάμεις τους για το γενικότερο καλό, που αντιστοιχεί σε κάμποσα εκατομμύρια δολάρια για την καθεμία.

Όταν κάποιο ποπ φαινόμενο της παιδικής σας ηλικίας φτάνει στο σημείο να κάνει το δεύτερο reunion της καριέρας του, τότε καταλαβαίνετε αγαπητοί φίλοι ότι πλησιάζει η ώρα για εκείνα τα σχολικά reunion που είχατε κανονίσει για μετά από 20 χρόνια και σας φαινόταν σαν μια ολόκληρη ζωή, αλλά κάπως πέρασε ο καιρός και το ριγιούνιον είναι προγραμματισμένο για την επόμενη  Δευτέρα.

Μην ανησυχείτε όμως, γιατί όταν παίζουν λεφτάκια, το χασταγκ είναι #ΦΡΕΝΤΣΙΠ_ΝΕΒΕΡ_ΕΝΤΣ, και το επιβεβαιώνει και η Βικτώρια Μπέκαμ, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι Spice Girls σκοπεύουν να εργαστούν «σε νέες ευκαιρίες».

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Η Βικτόρια Μπέκαμ, η Μέλανι Μπράουν, η Έμα Μπάντον, η Μέλανι Τσίσολμ και η Τζέρι Χόρνερ συναντήθηκαν στο σπίτι της τελευταίας στο βόρειο Λονδίνο, ενώ παρών ήταν και ο πρώην μάνατζέρ τους Σάιμον Φούλερ. Σε ανακοίνωσή του το συγκρότημα ανέφερε:

«Πάντα μας συγκινούσε το ενδιαφέρον που υπάρχει σε όλο τον κόσμο για τις Spice Girls. Νιώθουμε ότι έχει έρθει τώρα ο καιρός να εξετάσουμε κάποιες φοβερές νέες ευκαιρίες μαζί. Περάσαμε ένα καταπληκτικό απόγευμα συζητώντας και αναπολώντας τις εκπληκτικές στιγμές που περάσαμε μαζί», σχολίασε το συγκρότημα μετά τη χθεσινή του συνάντηση.

Πάντως, πέρα από κόσμο που αναρωτιέται σε ποια χρονιά βρισκόμαστε, πολύς κόσμος αναρωτιέται επίσης, τι σκατά είναι αυτή η λευκή γραμμή πάνω στο κινητό που βρίσκεται αριστερά της επανενωμένης παρέας των Spice Girls.

 

Παρ’ ό,τι η Βικτόρια Μπέκαμ δήλωνε ότι δεν πρόκειται να συμβεί άλλη επανένωση και ότι «πρέπει να ξέρεις πότε θα αποσυρθείς», ωστόσο φαίνεται ότι κάτι άλλαξε γνώμη στα κορίτσια τα οποία ανέφεραν ότι συμφωνούν  ότι υπάρχουν πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες που θα αγκαλιάσουν ξανά την αρχική ουσία των Spice Girls. Για το τέλος αφήνουμε μια εντελώς επιστημονικά εμπεριστατωμένη άποψη που λέει ότι η Μέλανι Σι είναι η καλύτερη από τις πέντε και ότι το ριγιούνιον του συγκροτήματος λίγο ρόλο παίζει, γιατί το καλύτερο ποπ τραγούδι που έχει γραφτεί ποτέ είναι αυτό.

Best of internet