Quantcast
THE STREAM

Με το καθιερωμένο ουρλιαχτό του Σωτήρη Γεωργούντζου ξεκινάει το καλαματιανό καρναβάλι

«ΓΑΤΑΚΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ» θα είναι το φετινό σλόγκαν του Καλαματιανού Καρναβαλιού


Χρήστος Πρόεδρος · 1 Φεβρουαρίου 2018

Πλησιάζουμε απειλητικά στις απόκριες, την εποχή που εξυμνεί το Ωραίο περισσότερο από κάθε άλλη και όπως είναι λογικό σε όλες τις πόλεις που τους  αρέσει το Ωραίο υπάρχει έστω και ένα υποτυπώδες καρναβάλι. Πέρα από την Πάτρα, φέτος φαίνεται ότι σηκώνει κεφάλι και η Καλαμάτα, η οποία κάνει δυναμική εμφάνιση στην κούρσα για το πιο επιδραστικό αποκριάτικο καρναβάλι.

Συγκεκριμένα, η δυστοπική αυτοδιοίκηση στην Καλαμάτα φαίνεται ότι διεκδικεί δειλά-δειλά το δικαίωμα στα VIRAL και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη ναυαρχίδα του πολιτισμού και το βασικό επικοινωνιακό asset της Μεσσινιακής πρωτεύουσας, τον τιτανομέγιστο Σωτήρη Γεωργούντζο για την προώθηση του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού:

Ο Σωτήρης ο Γεωργούντζος, ο οποίος υποδύεται τον εαυτό με σχετική επιτυχία, καλείται από τον μυστηριώδη πουράτο πρόεδρο να φτιάξει την ομάδα για το φετινό καρναβάλι. O γίγαντας Γεωργούντζος αναλαμβάνει την πρόκληση και ξαμολιέται στα ευλογημένα χώματα της Καλαμάτας για να στελεχώσει το Καλαματιανό καρναβάλι, μαζεύοντας λιλιπούτειους καρναβαλιστές από δρόμους, χωράφια, πλατείες, μαγαζιά.

Το διονυσιακό βιντεάκι φτάνει σε κλιμάκωση στο γήπεδο της Μαύρης Θύελλας όπου ο Γεωργούντζος σε πρώτο επίπεδο ουρλιάζει το σλόγκαν «ΓΑΤΑΚΙΑ, ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ» με cheerleaders, μπαγκζ μπανι, φλαμίνγκος, γούντι τρυποκάρυδο και καρνάβαλους γενικώς αλλά απροσδιορίστως. ΑΥΤΟ θα πει επιθετικό μάρκετινγκ.

 

Best of internet