Quantcast
THE STREAM

Μερακλής ταξιτζής κάνει αμέρικαν μπαρ το ταξί κερνώντας τζόνι τους επιβάτες

Σκληραίνει ο ανταγωνισμός μεταξύ των ταξιτζήδων


THE NEWSROOM · 30 Ιανουαρίου 2018

Οι ταξιτζήδες ως γνωστόν δεν είναι καθόλου πρόθυμοι να αφήσουν το Uber και το Taxibeat να τους φάει τη δουλειά, αγαπητοί φίλοι και εκτός από διαμαρτυρίες και τα σχετικά, κάποιοι από αυτούς αποφάσισαν να δώσουν έναν διαφορετικό αέρα στις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους πελάτες τους. Αυτό το upgrade φαίνεται ότι το έχει πάει σε εντελώς άλλο λέβελ ο κύριος Μάκης, ο οποίος έχει κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να μετατρέψει το Toyota Avensis του σε πρώτη θέση της Έτιχαντ.

Όπως διαβάζουμε εδώ, ο μερακλής αυτός ταξιτζής έχει γεμίσει κάθε μικρό αποθηκευτικό χώρο στην καμπίνα του ταξί του με καραμελίτσες, νουαζέτες, μπουκαλάκια νερού, μπισκότα, σοκολάτες, περιοδικά αλλά και μπουκαλάκια με Καμπάρι και Τζίν, Βότκες και Τζόνι κόκκινο για τους διψασμένους και πεινασμένους επιβάτες.

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει ότι όταν τον καλούν τις πρωινές ώρες για κούρσα, φροντίζει να αγοράσει προηγουμένως μια τυρόπιτα για να κεράσει πρωινό στον πελάτη. Μάλιστα για στους τουρίστες έχει ειδική μεταχείριση κάνοντάς τους μια δωρεάν περιήγηση ως το Λυκαβηττό, σε αντίθεση ίσως με άλλους πιο πονηρεμένους οδηγούς που θα τους περνούσαν με το ζόρι από τον Λυκαβηττό με  το ταξίμετρο να γράφει.

Καβάτζες για τους πελάτες του μερακλή ταξιτζή υπάρχουν και στο πορτ-μπαγκάζ του ταξί, όπου υπάρχει ψυγειάκι γεμάτο με μπουκαλάκια νερό, παγωμένο τσάι, μαστίχα και χυμό, για την περίοδο του ζεστού ελληνικού καλοκαιριού.

Eάν λοιπόν οραματίζεστε να πηγαίνετε Παγκράτι-Κολιάτσου ακούγοντας μουσικάρες, πίνοντας τζόνι κόκκινο και διαβάζοντας παράλληλα στον Αστρολόγο τι θα συμβεί στους Σκορπιούς μέσα στον Φεβρουάριο, τότε ο Κύριος Μάκης είναι το όχημά σας προς την ικανοποίηση. Προτείνουμε να τον καλέσετε πρωί για να παίξει και τυρόπιτα. Το μίλκο θα πρέπει να το φέρετε μόνοι σας.

 

Λογικά στο ταξί θα ακούγεται (δυνατά) αυτό:

Best of internet