Quantcast
THE STREAM

Εξαγριωμένο κλεμμένο σμαρτάκι πάρκαρε σε είσοδο πολυκατοικίας στα Εξάρχεια

Ανυπομονούμε να βγει ένα Planet Earth μόνο για αυτοκίνητα


THE NEWSROOM · 30 Ιανουαρίου 2018

To θράσος αυτών που οδηγούν αυτοκίνητα σμάρτ είναι γνωστό στο περισσότερο κόσμο. Επιπλέον το γεγονός ότι το να βρει κανείς θέση πάρκινγκ γίνεται όλο και δυσκολότερο, είναι και αυτό γνωστό. Συνεπώς, μια τέτοια εικόνα δεν θα πρέπει να μας σοκάρει τόσο πολύ:

Συγκεκριμένα, χτες στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας 29/1 στην οδό Μεσολογγίου στα Εξάρχεια ένα μαύρο Smart με φιμέ τζάμια πάρκαρε με φόρα στην είσοδο μιας πολυκατοικίας, σπάζοντας την γυάλινη είσοδο και καβαλώντας καμιά οχταριά σκαλιά.

Σύμφωνα με αυτά που κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες στο αστυνομικό τμήμα, ο οδηγός δεν έκοψε ταχύτητα και έπεσε πάνω στη τζαμαρία της πολυκατοικίας. Από την ταχύτητα, το μικρό αυτοκίνητο ανέβηκε κάποια σκαλιά, πριν σταματήσει σχεδόν μπροστά από την πόρτα του ασανσέρ.

Αμέσως μετά το ατύχημα, ο οδηγός και ο συνοδηγός του σμαρτ το έβαλαν στα πόδια. Στη συνέχεια οι ένοικοι της πολυκατοικίας κάλεσαν την αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι το Smart ήταν κλεμμένο. Σύμφωνα με το newsit.gr, ο ιδιοκτήτης του είχε δηλώσει την κλοπή το περασμένο Σάββατο, ενώ η κλοπή είχε γίνει από το κέντρο της Αθήνας.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε ήδη στο Α.Τ. Εξαρχείων προκειμένου να ερευνηθεί για αποτυπώματα, ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο οδηγήσει στη στη λύση του μυστηρίου του πιο επιθετικού παρκαρίσματος στην Αθηναϊκή ιστορία.

Best of internet