Quantcast
THE STREAM

Με ποιοτική επίσκεψη στο Pornhub γιόρτασε η Χαβάη το ότι ο Κιμ δεν το πάτησε

Όταν μαθαίνεις ότι τελικά δε θα πεθάνεις από τα πυρηνικά του Κιμ βγαίνουν τα πιο άγρια ένστικτα


THE NEWSROOM · 19 Ιανουαρίου 2018

Μια πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση στο καθημερινό ερώτημα “τι θα έκανες αν ήξερες ότι έρχεται άμεσα το τέλος του κόσμου αλλά στο τέλος όλα πάνε καλά” έδωσαν οι κάτοικοι της Χαβάης σύμφωνα με το γνωστό ενημερωτικό site Pornhub. Το καθοριστικό γεγονός ήταν η πληροφορία ότι ένας βαλλιστικός πύραυλος της χώρας του Κιμ ετοιμάζεται να πέσει πάνω στο εξωτικό νησί, η οποία τελικά αποδείχτηκε false alarm.

To αρχικό συναίσθημα του πανικού και της ανάγκης να βρεθεί άμεσα ένα πυρηνικό καταφύγιο το ακολούθησε ένα πιο ζωώδες ένστικτο. Σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσίευσε το γνωστό ενημερωτικό site Pornhub, η κίνηση στο site τους έπεσε περίπου 80% όταν έγινε η ανακοίνωση για τον εισερχόμενο πύραυλο (σεβασμό στο τίμιο 20% που συνέχισε τη δουλειά του ακάθεκτο), μια βουτιά σε επίπεδα πολύ χαμηλότερα από αυτά που συνηθίζονται για το Pornhub τα Σάββατα.

Το να σου ρίξει τη λίμπιντο ένας διηπειρωτικός πυρηνικός πύραυλος δεν είναι και τόσο περίεργο αν δεν είσαι ο Ντόναλντ Τραμπ. Η συνέχεια έχει περισσότερο ενδιαφέρον: Στις 8.45μμ βγήκε η ανακοίνωση ότι η Χαβάη δε θα καταστραφεί, με αποτέλεσμα η κίνηση του site να αρχίσει να επιστρέφει. Στις 9.01μμ όμως ήρθε κάτι πολύ ανώτερο.

Η κίνηση του Pornhub σημείωσε μια απροσδόκητη απότομη κορύφωση, η οποία αντιπροσωπεύει επίπεδα 50% υψηλότερα από ότι ένα συνηθισμένο Σάββατο. Με λίγα λόγια, ο κόσμος στη Χαβάη πανηγύρισε το γεγονός ότι δε θα πεθάνει με λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό του μπροστά στην οθόνη του Pornhub.

Αν δεν είναι αυτό μια πραγματική γιορτή της ζωής, τότε πραγματικά δεν ξέρουμε τι είναι.

 

 

 

Best of internet