Quantcast
THE STREAM

Youtuber τσιμέντωσε το κεφάλι του σε φούρνο μικροκυμάτων και κόντεψε να πεθάνει

Δυνατή υποψηφιότητα της τελευταίας στιγμής για το βραβείο Δαρβίνου 2017


Χρήστος Πρόεδρος · 9 Δεκεμβρίου 2017

Mια πολύ δυνατή συμμετοχή για τα βραβεία Δαρβίνου του 2017 έρχεται λίγο πριν το τέλος του έτους με αυτόν τον youtuber ο οποίος προκειμένου να γίνει viral, τσιμέντωσε με στόκο το κεφάλι του σε ένα φούρνο μικροκυμάτων, επειδή σε όλους αντιστοιχούν 15 λεπτά δημοσιότητας και περίπου ένα λεπτό χωρίς να ανασαίνει, οπότε προφανώς σκέφτηκε γιατί όχι.

Για πολλούς λόγους, θα ήταν η απάντηση από οποιοδήποτε άνθρωπο που δεν είχε στόκο στο κεφάλι του, αλλά στον youtuber TGFBro ο στόκος στο κεφάλι δεν είναι κάποια μεταφορά, αλλά μια εντελώς κυριολεκτική φράση. Αυτός ο τύπος αποφάσισε να φέρει τον εαυτό του κοντά στο θάνατο, χώνοντας το άδειο του κεφάλι σε ένα άδειο φούρνο μικροκυμάτων γεμίζοντας τον με μπετόστοκο και χρησιμοποιώντας ένα σωληνάκι εν είδει αναπνευστήρα. ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ το όλο stunt δεν πήγε και πολύ καλά και χρειάστηκε να έρθει το αντίστοιχο ΕΚΑΒ της Βρετανίας προκειμένου να του ξεκολλήσουν το κεφάλι.

Πρόκειται για μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα για βραβείο Δαρβίνου αυτός ο μπετοκέφαλος Άγγλος, αλλά μην ξεχνάμε και αυτόν τον εντελώς αποφασιμένο flat earther ο οποίος είναι επίσης φαβορί για το χρυσό βραβείο της Φυσικής Επιλογής.

Best of internet