Quantcast
THE STREAM

Η Μποφίλιου δηλωνει τροτσκίστρια, ψηφίζει ΚΚΕ και θέλει να πάρει τα βουνά

Θα ήταν ωραίο να γινόταν και μία παγκόσμια προλεταριακή επανάσταση, λέει


THE NEWSROOM · 4 Δεκεμβρίου 2017

Πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια διαβάσαμε στη συνέντευξη που έδωσε η Νατάσσα Μποφίλιου στο σαββατιάτικο φύλλο της Εφημερίδας των Συντακτών σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους φασίστες και -φυσικά- την παγκόσμια προλεταριακή επανάσταση.

Συγκεκριμένα, η γνωστή έντεχνη τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν έχει ψηφίσει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ γιατί «είχε ανησυχίες», αν και πιστεύει ότι υπάρχουν άτομα εντός του κόμματος με «ξεχωριστή ιδεολογική παιδεία». Είπε, επίσης, χαρακτηριστικά ότι «από τη στιγμή που είσαι μέσα στο σύστημα, δεν μπορείς να κάνεις την ανατροπή» και ότι η «επανάσταση γίνεται μόνο από το λαό».

Στη συνέντευξη, επίσης, δήλωσε ότι αν και είναι «ως τα βάθη της ψυχής της τροτσκίστρια», ψηφίζει σταθερά ΚΚΕ παρά τις διαφωνίες της, επειδή οι παππούδες της ήταν στον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, αλλά και λόγω του ότι τάσσεται υπέρ της «οργανωμένης πάλης».

Υποστήριξε ακόμα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μία δικτατορία και ότι «θα ήταν ωραίο να γινότανε μια παγκόσμια επανάσταση». Θα της άρεσε, επίσης, να υπήρχε ένας ηγέτης να πήγαινε μαζί του στο βουνό να πολεμήσει.

Τέλος, ανέφερε ένα περιστατικό όπου φασίστας την έφτυσε στο δρόμο, καθώς και ότι έχει δεχτεί απειλές από τους ίδιους του τύπου «θα σε κρεμάσουμε στο Σύνταγμα από τα άντερά σου».

Best of internet