Quantcast
THE STREAM

Μόνο κουτουλίδι δεν έπεσε μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Πέτρου Κωνσταντινέα στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Όταν σε ταγκάρουν σε μεθυσμένη φωτογραφία χωρίς να σε ρωτήσουν


THE NEWSROOM · 4 Δεκεμβρίου 2017

Όπως αξίζει σε ένα πρωινό Δευτέρας εκτυλίχθηκε η πολιτική συζήτηση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα και του Άδωνι Γεωργιάδη σε μια αντιπαράθεση δηλαδή που θυμίζει τσακωμό με φίλους που σε κάνουν tag σε μεθυσμένες φωτογραφίες χωρίς τη συγκατάθεσή σου.

Με αφορμή το εγκώμιο που έπλεκε ο Άδωνις για τη Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κωνσταντινέας πετάχτηκε για να αποκαλέσει «μπιφτεκά» τον Άδωνι: «Είσαι ο μεγαλύτερος “μπιφτεκάς” της πολιτικής. Εκεί που γλύφεις τώρα, κάποτε έφτυνες». Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε μπηχτές και για την Ευγενία Μανωλίδου λέγοντας στον κ. Γεωργιάδη πως «έχετε φιλοσοφία dancing with the stars», ώστε να καταλήξει να βγάζει μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Άδωνι με την Ευγενία Μανωλίδου

«Η υπομονή μου έχει και τα όριά της. Θα προσβάλει τη γυναίκα μου για το σόου στον ΑΝΤ1;» απάντησε o Άδωνις. Τότε ο Κωνσταντινέας αναφέρθηκε στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά σχετικά με την έξοδο του Κωνσταντινέα στην Πάολα όταν γίνονταν οι πλημμύρες στη Δυτική Αττική «Όταν είσαι ο άνθρωπος που όλη η Ελλάδα είδε να χορεύει στην Πάολα με 23 νεκρούς και μετά να πηγαίνεις στο ΣΚΑΙ και να κάνεις μαθήματα στο δήμαρχο, το να κάνεις σε μένα υποδείξεις σε θέματα ήθους πάει πολύ».

Aυτό πάντως ο Πέτρος Κωνσταντινέας φαίνεται ότι το περίμενε πως και πως, προκειμένου ως απάντηση να εμφανίσει φωτογραφία του ζεύγους Γεωργιάδη-Μανωλίδου λέγοντας «Μην αγχώνεσαι, εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους, εγώ είμαι λαϊκό παιδί. Πάρε εδώ πως ήσουνα λιάρδα με τη γυναίκα σου».

Η αντιπαράθεση τελικά έφτασε κυριολεκτικά πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ το θερμό επεισόδιο έληξε με παρέμβαση Παπαδάκη, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του και πήγε να λήξει τον καυγά των δύο μεγάλων πολιτικών προσώπων.

Best of internet