Quantcast
THE STREAM

Ξαφνικά οι Έλληνες θέλουν να ψήσουν ρέγκα με την αρραβωνιαστικιά του πρίγκηπα Χάρι

Προφανώς υπάρχουν πολλοί Έλληνες σομελιέ της πορνογραφίας που ψάχνουν για γαλαζοαίματη τσόντα


Χρήστος Πρόεδρος · 29 Νοεμβρίου 2017

Τα ευχάριστα νέα της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας προφανώς τα έχετε μάθει, αγαπητοί φίλοι, ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα στατιστικά που δημοσίευσε σήμερα ο πορνοκολοσσός PornHub. Η ανακοίνωση των αρρεβώνων του Πρίγκηπα Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μάρκλ φαίνεται ότι έφερε αφενός απογοήτευση σε όλες όσες είχαν μια τελευταία ελπίδα να εμφανιστεί μπροστά της ένας πρίγκηπας καβάλα σε άλογο και να της πει παράτα τα όλα και πάμε να φύγουμε μαζί, αλλά από την άλλη, η είδηση έκανε και ένα διαφορετικό trigger στον ανδρικό πληθυσμό που θέλησε να δει τι παίρνει ο πρίγκηπας τελικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε στο blog του το PornHub, ο κόσμος που μπήκε στο Pornhub.com για να ψάξει τυχόν τσόντες με την καινούρια αρραβωνιάρα του Πρίγκηπα αυξήθηκε συνολικά κατά 2208%, από προχθές, που ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες.

Μάλιστα σε αυτό το κύμα περιέργειας για την πριγκιπική πλέον προσωπικότητα παρασύρθηκε και το Ελληνικό κοινό, μιας και φαίνεται ότι έχουμε ο συνδυασμός και τσοντάκιας και μονάρχης παίζει πολύ εκεί έξω. +1658% περισσότερες ήταν οι αναζητήσεις των Ελλήνων για την Μέγκαν Μάρκλ από τη στιγμή που έμαθαν ότι αρραβωνιάστηκε με τον Πρίγκηπα Χάρι.

Πιο συγκεκριμένα φαίνεται ότι όσοι είναι σε ηλικία ώστε να έχουν αναμνήσεις από τη μοναρχία, τότε είναι πιο πιθανό να μπουν στη διαδικασία να ψάξουν τσόντες με τη νέα αρραβωνιαστικιά του Πρίγκηπα, μιας και σε σχέση με τα υπόλοιπα ηλικιακά γκρουπ, αυτοί που είναι πάνω από 65 χρονών, είναι 249% πιο πιθανό να μπουν στο πόρνχαμπ και να γράψουν πιθανώς Μέγκαν Μάρκλ γυμνή, Μέγκαν Μάρκλ τσόντα, Μέγκαν Μάρκλ σεξ, Μέγκαν Μάρκλ που ‘σαι βασιλιά και διάφορα τέτοια.

Best of internet