Quantcast
THE STREAM

Δικαίωση: Μέσα σε ασανσέρ αποκάλυψε πως έχει σχεδόν ολοκληρώσει σεξουαλικά ο Βαλάντης

Δεν ξέρουμε αν έχει κάνει σεξ και σ’ ένα χαρτάκι


Χρήστος Πρόεδρος · 20 Οκτωβρίου 2017

Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουν τον τραγουδιστή Βαλάντη ένα είδωλο-ήρωα που παραμένει διαχρονικός παρ’ ό,τι η πέρασή του ως τραγουδιστής έχει ξεθυμάνει. Φαίνεται ότι από το bucket list του γνωστού τραγουδιστή, ήδη έχουν φύγει κάποια σημαντικά points, όπως για παράδειγμα η επίσκεψη στο Καπιτώλιο για την ορκομωσία του πλανητάρχη, αλλά όπως αποκαλύφθηκε, και οι ερωτικές περιπτύξεις στο ασανσέρ που συναντιόσαντε. Σε απόσπασμα από την εκπομπή Κου Κου TV βλέπουμε τον Βαλάντη να τρέχει και να μη φτάνει, ομολογώντας (get it?) έχει κάνει σεξ σε ασανσέρ, αφού όμως είχε ήδη κυκλοφορήσει την μοναδική επιτυχία «Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε».

-«Έχω κάνει πάνω στις στροφές στα λιμανάκια. Εκεί πάνω σε μια στροφή. Έχω κάνει στο ασανσέρ και δεν τελείωσε, δεν πρόλαβε γιατί κατεβήκαμε και άνοιξε… ήταν του προσωπικού το ασανσέρ»

-«Στο ασανσέρ είχες κάνει σεξ πριν βγάλεις την επιτυχία ή μετά;»

-«Μετά».

Με ειλικρινή περιέργεια απορούμε τι άλλο μπορεί να συμπεριλαμβάνει το bucket list με τα πράγματα που θέλει να κάνει ο Βαλάντης πριν πεθάνει. Μια εύκολη μαντεψιά θα ήταν το σεξ πάνω σ’ ένα σκοινί που είναι έτοιμο να σπάσει, σεξ πάνω σ’ ένα χαρτάκι και βασικά δεν ξέρουμε κανένα άλλο τραγούδι του οπότε παίζει ότι είναι πολύ κοντά στο να τα εκπληρώσει όλα. Ευχόμαστε τα καλύτερα.

Best of internet