Quantcast
THE STREAM

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού παίζει το Despacito στη μέση της Αριστοτέλους

Τα καγκουρολάτιν διάβρωσαν και τα στρατά μας


THE NEWSROOM · 16 Οκτωβρίου 2017

Μέχρι και στα ανώτατα κλιμάκια των ένοπλων δυνάμεων έχει αρχίσει και εξαπλώνεται η πανώλη του Despacito, του τραγουδιού που μας τα εσπασίτο το καλοκαίρι που μας πέρασε. Φαίνεται ότι και η μπάντα του πολεμικού ναυτικού του τόπου μας είναι compromised πλέον από το λατινοκαγκούρικο σουξέ, αγαπητοί φίλοι και μάλλον είναι πολύ αργά για να τη σώσουμε.

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για την παιχνιδιάρικη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού σε μια μοναδική εμφάνιση στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα Βότσεια 2017. Όπως διαβάζουμε στο voreia.gr:

το κερασάκι στην τούρτα ήταν η εκτέλεση του Despacito, της μεγάλης παγκόσμιας φετινής μουσικής επιτυχίας, που κέρδισε και τα περισσότερα χειροκροτήματα από τους εκατοντάδες Θεσσαλονικείς που παρακολούθησαν την επίδειξη.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα Βόρεια, η μπάντα του ΠΝ έπαιξε σε ευρύ ρεπερτόριο, από Σαββόπουλο μέχρι και Queen. Αλλά για να γίνουν βάηραλ ήξεραν πολύ καλά τι έπρεπε να παίξουν.

Best of internet