Quantcast
THE STREAM

Κρέπα με εφοριακό: Με κρέμα για κρέπες έλουσαν ελεγκτές της ΑΑΔΕ στη Λεύκαδα

Οι ελεγκτικές υπηρεσίες του δημοσίου δέχονται όλο και πιο περίεργες επιθέσεις


THE NEWSROOM · 2 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν είναι καλές αυτές οι μέρες για τις υπηρεσίες του δημοσίου που πραγματοποιούν οικονομικούς κι άλλους ελέγχους αυτές τις μέρες. Μετά τους επιθεωρητές της Επιθεώρησης Εργασίας που παραλίγο να δεχτούν τραπέζια στο κεφάλι στο Βόλο, ήρθε η σειρά των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων να δεχτούν μια ασυνήθιστη επίθεση χτες βράδυ Παρασκευή στη Λευκάδα.

Πιο συγκεκριμένα όταν οι υπάλληλοι πήγαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε μια κρεπερί, ο επιχειρηματίας τους έλουσε με την κρέμα για τις κρέπες. Το εξωφρενικό περιστατικό επιβεβαίωσε ο ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής.

Όπως σχολίασε ο κ. Πιτσιλής στο ΣΚΑΪ:

«Υπάλληλοί μας πήγαν για έλεγχο και δέχθηκαν μια επίθεση αυτού του είδους. Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, χειροδικίες, απειλές και κουτοπονηριές που δεν ταιριάζουν σε πολίτες πολιτισμένης χώρας θα αποφύγουν τον έλεγχο. Αυταπατώνται και στην πράξη υφίστανται πολλαπλάσιες συνέπειες»

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας δήλωσε επίσης πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά. Ελπίζουμε να μην έχουμε χειρότερα αν επισκεφτούν καμιά ψησταριά.

(πηγή)

Best of internet