Quantcast
THE STREAM

Ιταλοί πέρασαν τον Samuel Jackson και τον Magic Johnson για «αργόσχολους μετανάστες»

Έρχονται οι αστέρες του Los Angeles και μας παίρνουν τα παγκάκια


Ελευθέριος Γώγος · 21 Αυγούστου 2017

Βλέποντας τη παραπάνω φωτογραφία ο απλός κόσμος αντικρίζει ένα δίδυμο από δυο υπέροχους bad motherfuckers να αράζει και να απολαμβάνει σε ένα παγκάκι σε στάση «τσόκο μαροκάνα» τον υπέροχο ιταλικό καλοκαιρινό ήλιο. Όλα αυτά με το attitude δύο ανθρώπων που έχουν κερδίσει δυο και τρεις φορές τον παγκόσμιο τίτλο του cool και δεν χρειάζονται συστάσεις.

Vergogna!

Posted by Luca Bottura on Freitag, 18. August 2017

Βλέποντας αυτό το meme, ένας απλός ηλίθιος Ιταλός ρατσιστής πιστεύει ότι δύο νέγροι μετανάστες ξοδεύουν τα χρήματά που τους δίνει το κράτος για να αγοράσουν ακριβά ρούχα και παπούτσια.

Τα πράγματα εκτροχιάστηκαν, όταν ένας γνωστός Ιταλός κωμικός ονόματι Luca Borruta έφτιαξε ένα meme με την φωτογραφία τους γράφοντας: «Με τους πόρους της Boldrini ψωνίζουν στο “Forte dei Marmi” Prada με τα δικά μας 35 ευρώ. Μοιραστείτε αυτή την φωτογραφία αν είστε έξαλλοι».

Το ποστ έχει πάνω από 1.826 shares και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόσοι έπιασαν το τρολάρισμα και πόσοι όχι. Πάντως τα σχόλια που υπάρχουν κάτω από την ανάρτηση, αν κάποιος τα μεταφράσει, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει σωτηρία.

Η λεζάντα αυτή αναφέρεται στην πρόεδρο της Ιταλικής Βουλής, Laura Boldrini, η οποία έχει δεχτεί κριτική για την ανοιχτή πολιτική της σχετικά με το μεταναστευτικό. Επιπλέον, το meme αυτό κάνει αναφορά και στην χιλιοπαιγμένη hoax είδηση ότι οι μετανάστες λαμβάνουν καθημερινά 35 ευρώ από τα χρήματα των φορολογούμενων.

L'altra sera ho postato questo meme. È stato condiviso un migliaio di volte e ciulato senza citarlo infinite volte di pi…

Posted by Luca Bottura on Sonntag, 20. August 2017

Ο ίδιος ο Bottura δήλωσε αργότερα στο Facebook: «Το meme αυτό μοιράστηκε χιλιάδες φορές και το 40% των ανθρώπων το κατάλαβε, το 30% ήταν εξοργισμένο με τους μετανάστες και το 20% θεώρησε ότι ήταν ένα ρατσιστικό meme και ότι δεν κατάφερα να αναγνωρίσω τον Samuel Jackson και τον Earvin Magic “Johnson”, (δεν θα αποκαλύψω το 10%)».

Best of internet