Quantcast
THE STREAM

Mνημείο για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων βεβήλωσε ο Πάτερ Κλεομένης στη Λάρισα

Δήλωσε μάλιστα και ότι «ούτε 600.000 δεν καθάρισε ο Χίτλερ»


THE NEWSROOM · 18 Ιουλίου 2017

Ο γνωστός τραγόπαπας πατέρας Κλεομένης είναι γνωστό πως συμπληρώνει όλο το προφίλ παλαβού ψεκασμένου/ακροδεξιού. Το επιβεβαίωσε περίτρανα αυτή τη φορά με την “επίσκεψή” του στην στην πλατεία Εβραίων της Λάρισας, όπου και βεβήλωσε το μνημείο του Ολοκαυτώματος.

Για να μην μείνει κανένας με την αμφιβολία για τι άνθρωποι κάνουν τέτοιες αισχρές πράξεις, τόνισε κιόλας ότι «ούτε 600.000 δεν καθάρισε ο Χίτλερ»:

Αυτό που προκαλεί απορία είναι ότι αυτά και άλλα τόσα που έχει κάνει καταγεγραμμένα σε βίντεο φτάνουν για σύλληψη και δικαστήριο με κάμποσες κατηγορίες. Θα έφταναν σίγουρα αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος. Εκτός κι αν οι παπάδες σε αυτή τη χώρα έχουν άσυλο ακόμη κι αν βεβηλώνουν μνημεία του Ολοκαυτώματος.

Σε κάθε περίπτωση, είναι αστείο να σοκάρεται κάποιος με τις πολιτικές πεποιθήσεις του πατέρα Κλεομένη – τις οποίες μοιράζεται με ένα τρομακτικό ποσοστό του ελληνικού κλήρου ούτως ή άλλως. Ρητορική μίσους έχει και ο Αμβρόσιος και τόσοι άλλοι οι οποίοι έχουν και πραγματική θέση στην ελληνική εκκλησία.

Το μόνο που αξίζει σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η διαπόμπευση και φυσικά ο διαχωρισμός εκκλησίας κράτους και η διακοπή κάθε είδους κρατικής χρηματοδότησης.

 

Best of internet