Quantcast
THE STREAM

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι στις επόμενες εκλογές ο Αντώνης Πανούτσος

Ο αθλητικογράφος αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος για να «φύγει» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ


THE NEWSROOM · 27 Ιουνίου 2017

Eίναι γνωστό πως ο αθλητικογράφος και αρθρογράφος γενικά Αντώνης Πανούτσος ανήκει πολιτικά στο συντηρητικό χώρο. Αυτό που δεν είχε γίνει μέχρι τώρα ήταν να πάρει ενεργό μέρος συμμετέχοντας ο ίδιος, αλλά ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει.

Ο αθλητικογράφος έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στο peiraiasnews.gr πως πήρε τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική σκηνή της χώρας ως υποψήφιος με τη μεγαλύτερη συντηρητική παράταξη: τη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, οι συζητήσεις του με τη ΝΔ βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο προκειμένου να μπει στα ψηφοδέλτιά της.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ακόμη πως τρώγοντας σε γνωστή ταβέρνα του Πειραιά με φίλους και συναδέλφους χτες, ο Αντώνης Πανούτσος δήλωσε πως πιστεύει ότι έχει ευθύνη για να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Κατ’επέκταση επέλεξε και να συμβάλλει με την υποψηφιότητά του.

O Πανούτσος είναι γέννημα και θρέμα του Πειραιά, οπότε ήταν προφανές ότι εκεί θα είναι και υποψήφιος. Δεν έχει λήξει όμως το αν θα είναι υποψήφιος στην Α’ ή στη Β’ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά, το οποίο θα αποφασιστεί με κριτήριο το τι θα εξυπηρετήσει καλύτερα τον ίδιο ως υποψήφιο αλλά και τη Νέα Δημοκρατία.

UPDATE: Ο Aντώνης Πανούτσος σχολίασε προσωπικά  με άρθρο κι όχι μόνο τα άνωθεν δημοσιεύματα ως ανακριβή, χωρίς να κλείνει όμως κάθε γέφυρα για κάτι τέτοιο.

(πηγή)

 

Best of internet