Quantcast
THE STREAM

O Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος ανεβάζει γραβάτα με πουτσάκια στο twitter, λέει ότι το έκανε το παιδί του

Στην πιο «Όχι Το Κουλούρι, Ναι το Luben» είδηση της μέρας


Καλησπέρα σας, βρίσκεστε στο Luben.TV, την ελληνική ειδησεογραφική ιστοσελίδα που φτιάχτηκε για να καλύψει την είδηση που ακολουθεί.

Στην πιο Όχι Το Κουλούρι είδηση της μέρας ο Υπουργός Άμυνας της νεότερης ελληνικής δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος, εν μέσω του κρίσιμου eurogroup που θα κρίνει το μέλλον της χώρας σε σημαντικά ζητήματα όπως το χρέος και το ύψος της δόσης που θα εγκριθεί από τους δανειστές, ανήρτησε μόλις στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια εικόνα που αντιπροσωπεύει όσο τίποτα άλλο το τώρα, το σήμερα και το εδώ της ελληνικής πραγματικότητας.

Πρόκειται για αυτή την εικόνα:

Μια καλαίσθητη πολύχρωμη γραβάτα με διάφορα σκίτσα με χαρούμενα πέη, σε όλα τα χρώματα, σε στήση ή και όχι, η αισθητική της οποίας θα μπορούσε να αναζητηθεί σε κάποιο κατάστημα ΡΕΖΕΡΒΑ ή σε κάποιο από τα εκλεπτυσμένα καταστήματα με είδη γραβάτας τα οποία ο Πάνος Καμμένος υποθέτουμε ότι θα επισκεπτόταν. Πριν τουλάχιστον ενταχθεί στο ευρύτερο κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που υιοθετεί την γραμμή της αγράβατης μαχητικής διαπραγμάτευσης με το ανυποχώρητο μπλοκ των δανειστών της Ευρωζώνης.

Το tweet, που δυστυχώς αφαιρέθηκε αμέσως μετά, και που αναζητήσαμε στην χρήσιμη αλλά ανενεργή πλέον υπηρεσία Politwoops πρόλαβαν και κατέγραψαν μια σειρά από φίλους της κομψής ένδυσης και της επιτυχημένης πολιτικής επικοινωνίας στο μέσο:

Σχολιάζοντας κατά το δοκούν:

Η διαγραφή του tweet, όπως ο ίδιος ο Υπουργός Άμυνας της χώρας άφησε να γίνει γνωστό από τον ίδιο λογαριασμό λίγα λεπτά μετά, δεν είχε να κάνει με την αλλαγή του γούστου του στο αγαπημένο ένδυμα αλλά με μια παρέμβαση κάποιου από τα παιδιά του. Κάτι που είναι πολύ λογικό να συμβαίνει, τουλάχιστον, για τον λογαριασμό στα social media του Υπουργού Άμυνας της χώρας. Δικαιολογήθηκε για αυτό με την εξής δήλωση:

https://twitter.com/PanosKammenos/status/875441851037351938

Θα παραμείνουμε, όπως πάντα, στις επάλξεις της ενημέρωσης για να μεταδόσουμε νεότερες εξελίξεις σχετικά με το συγκεκριμένο συμβάν.

Καλό βράδυ.

Best of internet