Quantcast
THE STREAM

Το γραφείο του Πρωθυπουργού με ανακοίνωσή του παραπέμπει επίσημα τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάει στην Αθλητική Κυριακή

Είναι η πρώτη φορά που η γνωστή αθλητική εκπομπή αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου


felix · 8 Μαΐου 2017

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα τροπή έχει πάρει στη συμπεριφορά του το τμήμα επικοινωνίας του Γραφείου του Πρωθυπουργού, το οποίο τοποθετείται και απαντά εκ μέρους του Πρωθυπουργού. Αυτή τη φορά, η αφορμή για άλλο ένα “‘εντονα” χρωματισμένο σχόλιο ήταν οι δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη για τον (έντονα χρωματισμένο επίσης) τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου.

“Είδα τον αγώνα (σσ: τον τελικό Κυπέλλου) και στενοχωρέθηκα. Εγώ είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά οχι οπαδός. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Η εικόνα του τελικού ήταν θλιβερή, με ένα ακατάλληλο γήπεδο, ένα ματς που δεν έπρεπε να διεξαχθεί τελικα. Στο γήπεδο ήταν μόνο χούλιγκαν και από τη μία και από την άλλη πλευρά. Δε θα σταθώ στη διαιτησία, το επισημάνατε κι εσείς.

“Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά έχω πάει στην Τούμπα 17 ετών. Ο ΠΑΟΚ μάλλον είχε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ εφέτος. Άρα δε χρειαζόταν ένα ‘πέτσινο γκολ’ για να κερδίσει”

Κι επειδή προφανώς το να σχολιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποδοσφαιρικό αγώνα και μάλιστα με τη φράση “πέτσινο πέναλτι” δε μπορεί να περάσει έτσι, ήρθε και μια αντίστοιχη απάντηση.

Ο κ. Μητσοτάκης τελικά δεν βγήκε σε “πρωινάδικο”, όπως είχαμε προβλέψει προχθές, αλλά σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή για να καταγγείλει ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με “πέτσινο” γκολ στον προχθεσινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Το γαρ πολύ της απελπισίας γεννά παραφροσύνη.

Άντε και στην Αθλητική Κυριακή ή στη Δίκη της Δευτέρας!

Νομίζουμε πως είναι η πρώτη φορά που η εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του Πρωθυπουργού. Σε κάθε περίπτωση, το πως η πολιτική ζωή αυτής της χώρα καταφέρνει κάθε φορά να ξεπέφτει με καινούριο τρόπο δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει.

 

Best of internet