Quantcast

Η προφητεία βγήκε αληθινή, έρχεται ταινία Community

SIX SEASONS AND A MOVIE ΓΤΧ

THE NERDSTREAM

3 Οκτωβρίου 2022

Ίσως τελικά να μη ζούμε στο σκοτεινότερο timeline, φίλες και φίλοι, αφού μια μικρή αχτίδα φωτός αχνοφάνηκε στον ορίζοντα. Για την ακρίβεια, το σαββατοκύριακό μας φώτισε ολόκληρο όταν κυκλοφόρησε επιτέλους η είδηση που περιμέναμε χρόνια: έρχεται ταινία Community, δηλαδή η προφητεία του SIX SEASONS AND A MOVIE βγήκε αληθινή.

Τα νέα λοιπόν είναι τα εξής: η streaming πλατφόρμα Peacock, ιδιοκτησίας του NBC, ζήτησε από τον Dan Harmon (δημιουργό της σειράς, αλλά και του Rick and Morty, για να μην ξεχνιόμαστε) να ξεκινήσει την ανάπτυξη μιας ταινίας Community που θα συνεχίζει την ιστορία από εκεί που την άφησε το φινάλε του 2015.

Με βάση το τι έχουμε διαβάσει μέχρι τώρα, αναμένεται να επιστρέψουν οι Joel McHale, Danny Pudi, Alison Brie, Gillian Jacobs, Jim Rash και Ken Jeong. Και ναι, ξέρετε ποιοι λείπουν: ο Donald Glover και ο Chevy Chase, που αμφότεροι είχαν εγκαταλείψει ήδη τη σειρά, έχοντας και μια πολύ κακή σχέση μεταξύ τους.

Τι να πούμε, για αρχή χαιρόμαστε που θα εκπληρωθεί η προφητεία, αλλά όσο να πεις αξίζει να προβληματιστούμε για το πώς θα μοιάζει μια ταινία Community χωρίς *έστω* τον Glover (που βέβαια είναι φουλ απασχολημένος με το Atlanta και τα άλλα πρότζεκτ του). Τέλος πάντων, ελπίζουμε για το καλύτερο. <3

Best of internet