Quantcast

Μα το Γιγάντιο Καλαμάρι, το Squid Game είναι πλέον η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix ever

Η πλατφόρμα μας λέει πως το είδανε πάνω από 111 εκατομμύρια άνθρωποι μέσα σε 17 μέρες

THE NERDSTREAM

13 Οκτωβρίου 2021

Καλά πήγε αυτό. Κυριολεκτικά, πήγε πολύ καλά. Και όταν λέμε αυτό εννοούμε το Squid Game, δηλαδή την μεγαλύτερη κορεάτικη μανία που έχει κατακλύσει τον πλανήτη απ’ όταν η Δύση ανακάλυψη ότι υπάρχει κάτι που λέγεται K-pop. Το ότι έχει κάνει τρελή επιτυχία μπορείτε προφανώς να το διαπιστώσετε μέσα από μια ματιά στην αρχική σας σελίδα στα social media, όπου όλοι ασχολούνται με αυτό. Αν θέλετε να μάθετε για πόσο τρελή επιτυχία μιλάμε, κρατηθείτε.

Σήμερα το Netflix ανακοίνωσε πως, σύμφωνα με τα στοιχεία του που ελάχιστες φορές δίνει στη δημοσιότητα (παρά μόνο όταν είναι να το κάνει για το clout), το Squid Game είναι πλέον η πιο πετυχημένη σειρά στην ιστορία της πλατφόρμας παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, το παρακολούθησαν πάνω από 111 εκατομμύρια χρήστες σε διάστημα μόλις 17 ημερών από την πρεμιέρα του. Δείτε πώς το μοιράστηκε σήμερα το Netflix:

Έτσι, το Squid Game εκθρόνισε το Bridgerton που προηγουμένως κατείχε το αντίστοιχο ρεκόρ με 82 εκ. προβολές σε διάστημα ενός μήνα. Βέβαια, επειδή το Netflix παίζει με διάφορες μπινιές ώστε να χειριστεί τέτοιες ανακοινώσεις με όρους μάρκετινγκ, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η τηλεθέαση της πλατφόρμας μετριέται ανάλογα με το πόσοι από τους συνδρομητές του έχουν δει τουλάχιστον 2 λεπτά από μία σειρά. Περίπου δηλαδή όσο χρειάζεται μέχρι να σε πάρει ο ύπνος στα περισσότερα.

Best of internet