Quantcast

Αυτό είναι το πρώτο trailer για την σειρά Loki, το τηλεοπτικό σκέλος του Marvel Cinematic Universe αρχίζει να παίρνει φωτιά

Καλοκαιράκι με το καλό στις οθόνες μας

THE NERDSTREAM

6 Απριλίου 2021

Μπορεί πρόπερσι να είχαμε πενθήσει για τον χαμό του τηλεοπτικού σύμπαντος της Marvel στο Netflix, αφού στερηθήκαμε σειρές σαν το Daredevil, το Jessica Jones και το The Punisher, αλλά ήταν βέβαιο πως η Disney είχε άλλα, μεγαλύτερα σχέδια για το μέλλον του Marvel Cinematic Universe στη μικρή οθόνη. Η αρχή λοιπόν έγινε φέτος με το WandaVision στο Disney Plus, τώρα έχουμε The Falcon & the Winter Soldier να βρίσκεται εν εξελίξει, και σύντομα θα έχουμε Loki.

Χτες λοιπόν η Marvel κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την επερχόμενη σειρά με τον fan favorite villain/αντι-ήρωα, στην οποία φυσικά θα πρωταγωνιστεί ο Tom Hiddleston παρέα με τον Owen Wilson. Τσεκάρετε παρακάτω το trailer και αναμείνατε μέχρι τις 11 Ιουνίου που έρχεται η πρεμιέρα της σειράς. Κατά τ’ άλλα, να θυμίσουμε ότι μέσα στο 2021 περιμένουμε κι άλλα πράγματα από το MCU στη μικρή οθόνη, με επόμενα πρότζεκτ να είναι η σειρά Hawkeye κι η σειρά Moon Knight.

Best of internet