Quantcast

Ολοκληρώνεται απότομα το Brooklyn Nine-Nine, ακόμα 10 επεισόδια έμειναν και μετά τέλος

Μπορούσε να κρατήσει λίγο ακόμα γαμώτο (title of our sextape)

THE NERDSTREAM

12 Φεβρουαρίου 2021

Να, αυτά είναι τα άσχημα. Δε μας έφταναν όσα συμβαίνουν τριγύρω, τώρα αποφασίζουν να μας κόψουν και μια από τις λίγες πηγές σεροτονίνης μας σε αυτόν τον άδικο κόσμο, ένα από τα απόλυτα happy places μας, την σειρά που θα θέλαμε να μας βάζει κάθε βράδυ για ύπνο στον αιώνα τον άπαντα. Το Brooklyn Nine-Nine.

Οκ, δεν κόβεται από το δίκτυο του NBC που κάποτε το έσωσε από το κόψιμο του Fox βέβαια, αλλά πρόκειται μάλλον περισσότερο για απόφαση των ίδιων των δημιουργών, Dan Goor και Michael Schur. Συγκεκριμένα, ο πρώτος εξέδωσε χτες μια επίσημη ανακοίνωση που λέει ότι η 8η και τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τη σεζόν 2021-2022 και θα αποτελείται από μόλις 10 επεισόδια.

Τσεκάρετε εδώ αναλυτικά τι είπε στην ανακοίνωση:

Σίγουρα μας στεναχωρεί, αλλά ξέραμε επίσης ότι η περσινή χρονιά με τις διαδηλώσεις ενάντια στην αστυνομική βία με αφορμή τη δολοφονία του George Floyd είχε προβληματίσει βαθύτατα τους συντελεστές της σειράς σε διάφορα επίπεδα. Ελπίζουμε αυτά τα 10 τελευταία επεισόδια να είναι αυτό ακριβώς που αξίζει στην σειρά που αγαπήσαμε. Εμείς θα την έχουμε μέσα μας για πάντα. Title of our sextape.

Best of internet