Quantcast

Ψημένη για δεύτερη σεζόν The Queen’s Gambit η Anya Taylor-Joy, θα ήθελε να δει την Beth Harmon ως μητέρα

Παιδιά, μερικά πράγματα είναι καλά ακριβώς επειδή τελειώνουν όταν πρέπει

THE NERDSTREAM

8 Φεβρουαρίου 2021

Έχουμε αναφερθεί ξανά στο φαινόμενο. Έχουμε πει, δηλαδή, ότι οι μίνι-σειρές είναι ένα πάρα πολύ καλό τηλεοπτικό φορμάτ, με την προϋπόθεση πάντα ότι τα δίκτυα κι οι πλατφόρμες επιτρέπουν σε αυτές τις σειρές να παραμείνουν μίνι και δεν τις ξεζουμίζουν με sequels, prequels, spinoffs κλπ.

Ας πούμε, το The Queen’s Gambit ήταν ένα καλό παράδειγμα πέρσι, με την σειρά του Scott Frank όπου πρωταγωνίστησε η Anya Taylor-Joy να γίνει η πιο πετυχημένη μίνι-σειρά του Netflix και να κερδίσει κάμποσες υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες. Μάλιστα, οι δυο τους ετοιμάζουν ήδη και μια ταινία μαζί.

Με αφορμή τις υποψηφιότητες, λοιπόν, η Taylor-Joy μίλησε στο Deadline και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας δεύτερης σεζόν, λέγοντας πως είναι υπέροχο που οι fans το ζητάνε και προσθέτοντας πως, παρότι δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο, στο Hollywood ποτέ δεν λένε ποτέ. Σημειώνει πάντως πως την ίδια θα την ενδιέφερε να δει την Beth Harmon ως μητέρα τώρα που είναι sober πλέον κι έχει τους δαίμονές της υπό έλεγχο.

Αν μας ρωτάτε, η σειρά είναι συμπαθέστατη, η Taylor-Joy θα βρίσκεται πλέον παντού γιατί είναι όντως καλή ηθοποιός, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να μετατρέπει το Netflix μια μίνι σειρά σε κανονική αν δεν το έχει σχεδιάσει ήδη ο δημιουργός. Θυμίζουμε ότι το ίδιο έγινε με το Russian Doll κι είμαστε ακόμα ξενερωμένοι.

Best of internet