Quantcast

Η επιστροφή του Christopher Meloni στη νέα σειρά Law and Order είναι γεγονός και πλέον έχει συμπρωταγωνιστή

Κι αυτός είναι ο Dylan McDermott του The Practice και του American Horror Story

THE NERDSTREAM

1 Φεβρουαρίου 2021

Αν νοσταλγήσατε την εποχή που η ελληνική τηλεόραση σας νανούριζε με αμερικάνικες μπατσοσειρές εκείνα τα δύσκολα βράδια, φίλες και φίλοι, τότε επιτρέψτε μας να σας μεταφέρουμε την ευχάριστη είδηση ότι ο Christopher Meloni ετοιμάζεται να επιστρέψει κανονικότατα στο Law and Order με νέα ολόδική του σειρά.

Όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, ο ηθοποιός θα υποδυθεί ξανά τον Elliot Stabler, όπως έκανε για 12 χρόνια στο Special Victims Unit από το 1999 μέχρι και το 2011 που εγκατέλειψε τον ρόλο. Τώρα, ο Meloni θα πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο spinoff της αιωνόβιας σειράς που θα έχει τον τίτλο Law and Order: Organized Crime, με δημιουργό τον ακλόνητο Dick Wolf, ενώ θα κάνει και reunion με την Mariska Hargitay στην επερχόμενη 22η σεζόν του SVU.

Τις προηγούμενες μέρες, λοιπόν, μαθεύτηκε επίσης ότι ο συμπρωταγωνιστής του Meloni στο Organized Crime θα είναι ο Dylan McDermott, ο οποίος στο παρελθόν έχει παίξει στο The Practice αλλά και σε κάμποσες σειρές του Ryan Murphy, από το American Horror Story μέχρι το The Politician και το Hollywood.

Να πούμε βέβαια ότι, πέρα από τον ρόλο του στο Law and Order, ο Meloni είναι μια από τις μεγαλύτερες μορφάρες της αμερικάνικης τηλεόρασης, έχοντας παίξει επίσης στο πρωτοπόρο Oz, στο βαμπιρικό True Blood αλλά και στο υπέροχο Happy!, το οποίο σας συστήνουμε να τσεκάρετε άμεσα αν γουστάρετε αλλόκοτα κομιξάδικα πράματα.

Best of internet