Quantcast

Έρχεται η πρώτη τηλεοπτική σειρά Harry Potter, λυσσάξτε ελεύθερα

Περιμένουμε ακόμα την επίσημη επιβεβαίωση αλλά στο μεταξύ διάφορες πηγές λένε πως, ναι, είναι πραγματικότητα

THE NERDSTREAM

26 Ιανουαρίου 2021

Υπήρχαν φήμες εδώ και αρκετά χρόνια, φίλες και φίλοι, και κατά μία έννοια ήταν πράγματι παράξενο που δεν είχε συμβεί ακόμα. Τώρα, όμως, είναι (σχεδόν) γεγονός. Βρισκόμαστε πάρα πολύ κοντά στην επιβεβαίωση της είδησης ότι έρχεται η πρώτη live-action τηλεοπτική σειρά Harry Potter.

Σε χωριστά αποκλειστικά ρεπορτάζ, τόσο το Hollywood Reporter όσο και το Variety μοιράστηκαν χτες πως αξιόπιστες πηγές τους μιλάνε για μια σειρά Harry Potter που βρίσκεται στα πρώιμα στάδια ανάπτυξης από την Warner για την streaming πλατφόρμα του HBO Max. Κι ενώ τόσο το στούντιο όσο και η πλατφόρμα αρνούνται προς το παρόν να σχολιάσουν, οι πηγές υποστηρίζουν πως είναι επιβεβαιωμένο.

Ακόμα δε γνωρίζουμε τίποτα όσον αφορά το ποιοι θα είναι οι δημιουργοί της σειράς και το σε ποιο κομμάτι του Wizarding World θα εστιάζει. Παρόλα αυτά, γνωρίζουμε ότι θα ήταν μια τεράστια αναβάθμιση για το HBO Max στην προσπάθειά του να κοντράρει τα πολύ ισχυρότερα Disney Plus και Netflix.

Και μπορεί συνολικότερα το Harry Potter σύμπαν να μην περνάει την καλύτερή του φάση, τόσο λόγω της μέτριας ποιότητας του Fantastic Beasts franchise όσο και λόγω της διαρκούς ξενέρας με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις της J.K. Rowling, αλλά όσο να πεις μια καλή live-action σειρά θα μπορούσε κάλλιστα να αναζωογονήσει αυτό το πάθος.

Best of internet