Quantcast

Tales of Dunk and Egg: Αυτή είναι η δεύτερη prequel σειρά Game of Thrones που ετοιμάζει το HBO

Δεν ξέρουμε αν είμαστε έτοιμοι ξανά για τόσο πολύ Game of Thrones

THE NERDSTREAM

22 Ιανουαρίου 2021

Είναι πολλά τα κύματα απ’ τα οποία έχουν περάσει τα πιθανά prequels του Game of Thrones τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια που έχουν περάσει από το τραυματικό φινάλε της σειράς. Αρχικά ανακοινώθηκαν κάμποσα με ρυθμό πολυβόλου, μετά άρχισαν να ακυρώνονται με τον ίδιο ακριβώς ρυθμό και τελικά μείναμε με ένα: το House of the Dragon.

Τώρα, το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety μας πληροφορεί πως έρχεται άλλη μια prequel σειρά στο HBO. Πιο συγκεκριμένα, πληροφορούμαστε ότι η νέα σειρά θα βασίζεται στις ιστορίες με τον γενικό τίτλο Tales of Dunk and Egg που έγραψε ο George R.R. Martin το 1998, το 2003 και το 2010, ενώ όλες μαζί εκδόθηκαν ως A Knight of the Seven Kingdoms το 2015.

Οι ιστορίες αυτές διαδραματίζονται 90 χρόνια πριν από τα γεγονότα του A Song of Ice and Fire και αφορούν την περιπέτειες του Ser Duncan the Tall (ο Dunk του τίτλου) και του νεαρού Aegon V Targaryen (ο Egg του τίτλου). Ακόμα δεν έχουμε επίσημη επιβεβαίωση ούτε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά δεδομένου ότι το House of the Dragon έρχεται μέσα στο 2022 τότε λογικά θα περάσει αρκετός καιρός ακόμα μέχρι να δούμε το Tales of Dunk and Egg.

Ίσως μέχρι τότε να έχουν επουλωθεί και τα τραύματα…

Best of internet