Quantcast

Τηλεοπτική σειρά Dungeons and Dragons ετοιμάζει ο δημιουργός του John Wick, έχει την προσοχή μας

Άσχετη με την ταινία D&D που φτιάχνεται ήδη με τον Chris Pine

THE NERDSTREAM

20 Ιανουαρίου 2021

Λίγο πριν το τέλος του 2020, αγαπητές φίλες και φίλοι, το κάστινγκ του Chris Pine στον πρωταγωνιστικό ρόλο της επερχόμενης ταινίας Dungeons and Dragons μας θύμισε κάτι που είχαμε ξεχάσει: ότι υπάρχει μια επερχόμενη ταινία Dungeons and Dragons. Κι ενώ δεν περιμένουμε πολλά πράγματα από το συγκεκριμένο φιλμ, τώρα σκάει μια κάπως πιο ενδιαφέρουσα είδηση σχετικά με την παρουσία του D&D στην οθόνη.

Το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter λοιπόν μας θύμισε ότι υπάρχει και μια αντίστοιχη σειρά in development από αμνημονεύτων χρόνων, η οποία όμως μάθαμε πλέον ότι όντως βρίσκεται κοντά στο να γίνει πραγματικότητα και μάλιστα έχει για δημιουργό τον σεναριογράφο του John Wick franchise, Derek Kolstad.

Γενικά, το πεδίο των κινηματογραφικών μεταφορών παιχνιδιών είναι διάσπαρτο με αδιανόητες φόλες, αλλά έχουμε εκφράσει από πρόπερσι την εκτίμηση ότι επιτυχία του The Witcher στο Netflix ενδέχεται να οδηγήσει σε μια δημιουργική αναγέννηση, στην οποία ελπίζουμε.

Επίσης, το ξέρουμε ότι πλέον στους περισσότερους το D&D φέρνει στο μυαλό Stranger Things, αλλά όλοι ξέρουμε ποια σειρά έκανε το καλύτερο tribute έβερ στο παιχνίδι:

Best of internet