Quantcast

Το αμερικάνικο The Office ήταν με διαφορά η πιο streamed σειρά του 2020, γιατί κάποια πράγματα είναι αιώνια

Δυστυχώς, στο ντόπιο Netflix δεν το είδαμε ποτέ

THE NERDSTREAM

14 Ιανουαρίου 2021

Καθώς κλείνουμε τους λογαριασμούς μας οριστικά με το 2020, λοιπόν, ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σας μια από τις πιο αποκαλυπτικές pop culture λίστες κάθε χρονιάς (μια άλλη είναι αυτή για το pirating που παρουσιάσαμε τις προάλλες). Μιας κι έκλεισε το έτος, η εταιρεία μέτρησης τηλεθέασης Nielsen έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τις πιο streamed σειρές του 2020.

Αντλώντας data από Netflix, Amazon Prime, Disney Plus και Hulu, τα φετινά Nielsen ratings μας είπαν αυτό που ξέραμε ήδη όλοι από την εμπειρία μας. Στην πραγματικότητα, ο κόσμος προτιμάει να βλέπει παλιότερα και comforting πράγματα, παρόλο που βομβαρδίζεται συνεχώς από νέους τίτλους.

Έτσι, στην κορυφή βρέθηκε και φέτος το The Office, το αμερικάνικο, κατά την τελευταία του χρονιά που φιλοξενήθηκε στο Netflix (αφού σύντομα αλλάζει σπίτι δια παντός, πράγμα που εμάς δεν μας επηρεάζει αφού στην ελληνική εκδοχή της πλατφόρμας δεν υπήρξε ποτέ). Στο μέτωπο των νέων σειρών, την κορυφή κατέκτησε το Ozark (μας κάνει λίγο εντύπωση αλλά οκ), ενώ στο πεδίο των streaming ταινιών κυριάρχησε η Disney με πρώτο το Frozen II.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις 3 λίστες με τις πιο δημοφιλείς παλιές σειρές, νέες σειρές και ταινίες:

Best of internet