Quantcast

Το HBO ετοιμάζει την τηλεοπτική αναβίωση του True Blood που δεν ζήτησε ποτέ κανένας

Σε περίπτωση που νοσταλγήσατε το 2014 ή κάτι τέτοιο

THE NERDSTREAM

14 Δεκεμβρίου 2020

ΟΚ, ναι, το πράγμα είναι εκτός ελέγχου. Πάντα το σινεμά, η τηλεόραση και η pop κουλτούρα έπαιρναν νοσταλγικές πεςπι στον εαυτό τους, αλλά τουλάχιστον περίμεναν να περάσουν αρκετά χρόνια πριν το κάνουν. Την προηγούμενη δεκαετία, νοσταλγούσαμε τα 80s. Αυτήν την δεκαετία θα νοσταλγούμε τα 90s. Ή το 2014, αν κρίνουμε από την επιστροφή του True Blood.

Ακριβώς, φίλες και φίλοι, το HBO ετοιμάζει αυτή τη στιγμή που μιλάμε ένα τηλεοπτικό reboot της πετυχημένης βαμπιροσειράς που έμοιαζε πολύ καλή για 10-15 χρόνια πριν αλλά πλέον μάλλον έχει γεράσει κάπως στραβά, όπως συνέβη μάλλον με αρκετές ακόμα σειρές των 00s που τότε θεωρούνταν Καλή Τηλεόραση (μην πούμε ονόματα και τσακωθούμε, κρίμα είναι).

Ο Alan Ball, δημιουργός της σειράς αλλά και του πολύ καλύτερου Six Feet Under, πρόκειται να επιστρέψει ως παραγωγός του reboot, ενώ το σενάριο θα γραφτεί από τον Roberto Aguirre-Sacasa και την Jami O’Brien που έχουν δουλέψει σε σειρές όπως το Riverdale, το Sabrina και το The Walking Dead. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα επιστρέψει και το καστ ή αν θα είναι spinoff, οπότε αναμένουμε με ελάχιστη ανυπομονησία.

 

Best of internet