Quantcast

Στο μεταξύ, οι Simon Pegg και Nick Frost επέστρεψαν με την πρώτη τους τηλεοπτική σειρά μετά από 20 χρόνια

Και το Truth Seekers είναι ένα βρετανικό κωμικό X-Files που μόλις κυκλοφόρησε

THE NERDSTREAM

3 Νοεμβρίου 2020

Εντάξει, είναι σχεδόν αδύνατον να μην τους αγαπάς. Όπως έχουμε ξαναπεί, η τριλογία Three Flavours Cornetto των Shaun of the Dead, Hot Fuzz και The World’s End είναι ένα από τα καλύτερα κωμικά πράγματα που έχουν γίνει στη μεγάλη οθόνη τα τελευταία χρόνια, και στο κέντρο τους βρίσκεται το εξαιρετικό βρετανικό δίδυμο των Simon Pegg και Nick Frost.

Κι ενώ λοιπόν οι δυο τους (μαζί με τον σκηνοθέτη Edgar Wright φυσικά) έχουν να εμφανιστούν σε δικό τους τηλεοπτικό πρότζεκτ από το εξαιρετικό και καμμένο Spaced του 1999, τώρα επιστρέφουν με μια νέα τηλεοπτική σειρά στο Amazon Prime. Ο τίτλος της είναι Truth Seekers και η φάση είναι κάπου ανάμεσα σε The X-Files, Stranger Things και Ghostbusters, πιάνοντας το νήμα από πρόσφατα τηλεοπτικά horror/comedy πραγματάκια όπως το Wellington Paranormal και το What We Do in the Shadows.

Μέσα στην ψόφια τηλεοπτική και κινηματογραφική χρονιά που διανύουμε, το Truth Seekers κυκλοφόρησε ολόκληρο στις 30 Οκτωβρίου, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία να το μπιντζάρετε όπως του αξίζει.

Best of internet