Quantcast

Ο Oscar Isaac ετοιμάζεται να γίνει ο επόμενος υπερήρωας της Marvel στην streaming πλατφόρμα της Disney

Έχουμε χάσει κι εμείς το μέτρημα πλέον

THE NERDSTREAM

27 Οκτωβρίου 2020

Μπορεί η πανδημία του covid να έχει παγώσει τις μεγάλες υπερηρωικές ταινίες, όπως τα Black Widow και Wonder Woman 1984 που περιμέναμε να δούμε φέτος, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τις streaming πλατφόρμας. Στο μέτωπο της DC, αναμένουμε το Snyder Cut του Justice League. Στο μέτωπο της Marvel, πλησιάζει το WandaVision και ακολουθούν περίπου 57 σειρές ακόμα. Και τώρα μάλλον προστίθεται άλλη μία.

Σύμφωνα με το χτεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, o Oscar Isaac βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει ο επόμενος τηλεοπτικός υπερήρωας της Marvel. Πιο συγκεκριμένα, όλα δείχνουν ότι θα παίξει τον Moon Knight, δηλαδή τον τούμπανο μισθοφόρο στρατιώτη που αποφασίζει να πολεμήσει το κακό όταν μετατρέπεται σε ανθρώπινη μετενσάρκωση του Khonshu, αιγυπτιακού θεού του φεγγαριού. Μια απλή Τρίτη δηλαδή.

Πάντως ο Isaac περνάει μια ομολογουμένως πολύ καλή περίοδο τελευταία. Μετά από τις συμμετοχές του σε ταινιάρες τα προηγούμενα χρόνια (από το Ex Machina και το Annihilation μέχρι το Inside Llewyn Davis και το A Most Violent Year) πέρασε στα blockbusters με το Star Wars και το επερχόμενο Dune, ενώ τώρα κάνει και το μεγάλο βήμα προς την τηλεόραση με το Scenes from a Marriage του HBO αλλά και το Moon Knight της Marvel. Καθόλου άσχημα.

Best of internet